Η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Αρη

Η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Αρη

Οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για το σημερινό παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς.

Με 4-2-3-1 και μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα τον βοηθήσει να κάνει ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, παρατάσσεται ο Ολυμπιακός στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι με τον Αρη (19:00), για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Στην αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκινάει τους Ερυθρόλευκους με τον Βατσλίκ μπροστά από την εστία και τους Λαλά, Σισέ, Μανωλά και Ρέαμπτσιουκ στην τετράδα της άμυνας. Οι Εμβιλά και Μπουχαλάκης θα είναι στα χαφ, με τους Γκάρι Ροντρίγκες, Καρβάλιο και Μασούρα πίσω από τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Η 11άδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Λαλά, Σισέ, Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Γκάρι Ροντρίγκες, Καρβάλιο, Μασούρας και Ελ Αραμπί.

Στον πάγκο για τους Πειραιώτες βρίσκονται οι: Κρίστινσον, Μαντί Καμαρά, Ρόνι Λόπες, Παπασταθόπουλος, Βρουσάι, Φατινγκά, Αγκιμπού Καμαρά, Βαλμπουενά και Τικίνιο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς επιλέγει να ξεκινήσει στη βασική 11άδα τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος σκόραρε στο παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Τικίνιο να μένει στον πάγκο ως εναλλακτική λύση κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός μπαίνει στα πλέι οφ έχοντας διαφορά 12 βαθμών από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και στο σημερινό παιχνίδι ψάχνει τη νίκη που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στον στόχο του 3ου σερί και συνολικά 47ου πρωταθλήματος στην ιστορία του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ