Ο νόμος της Τούμπας: Εκλεισε τα μάτια στην κόκκινη του Σοάρες ο Διαμαντόπουλος

Ο νόμος της Τούμπας: Εκλεισε τα μάτια στην κόκκινη του Σοάρες ο Διαμαντόπουλος

Ο Διαμαντόπουλος σφύριξε αδιάφορα όταν ο Σοάρες στο 45+1’ χτύπησε στο στήθος τον αντίπαλό του, με τον διαιτητή να του χαρίζει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και την αποβολή.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, με τον διαιτητή, Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο, να χαρίζει την αποβολή στον Φελίπε Σοάρες.

Ο Πορτογάλος μέσος του Δικεφάλου του Βορρά σήκωσε το πόδι του και χτύπησε στο στήθος τον αντίπαλό του, αλλά ο διαιτητής από την Αρκαδία σφύριξε αδιάφορα και δεν έδειξε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων ως όφειλε. Ο Σοάρες στο 43’ είχε δεχθεί κίτρινη κάρτα για το φάουλ που έκανε στον Μορέιρα και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου θα έπρεπε να αποβληθεί για την κλωτσιά που έριξε στον Ντομίγκεθ, αλλά ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος έκλεισε τα μάτια, προκαλώντας την οργή των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον ρέφερι από την Πελοπόννησο, αλλά είχε ήδη αποφασίσει ότι δεν πρόκειται να δείξει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Φελίπε Σοάρες, χαρίζοντας την αποβολή στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ. Ο… νόμος της Τούμπας επιβλήθηκε σε ένα ακόμα παιχνίδι του Δικεφάλου του Βορρά, με τον Διαμαντόπουλο να κλείνει σκανδαλωδώς τα μάτια σε μια πεντακάθαρη φάση για δεύτερη κίτρινη κάρτα και να χαρίζει την κόκκινη στον μέσο των γηπεδούχων.

Μόνο στην Τούμπα συμβαίνουν αυτά και μόνο όταν πρόκειται για ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ