Πόσοι Καμαρά χωρούν σε έναν καβγά…

Πόσοι Καμαρά χωρούν σε έναν καβγά…

Η κοκορομαχία των δύο Καμαρά Ολυμπιακού και Αρη έληξε με ειρηνοποιό έναν τρίτο Καμαρά στα αποδυτήρια το Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Ένας από τους πιο ιδιαίτερους καβγάδες στο ελληνικά γήπεδα (και όχι μόνο) στήθηκε στο φινάλε του αγώνα Ολυμπιακός – Αρης. Ο Αγκιμπού Καμαρά των Πειραιωτών με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά των Κίτρινων ανέβασαν τους τόνους, ήρθαν κοντά και δεν ήθελε πολύ να έρθουν ακόμη πιο κοντά. Μάλιστα, η χρονική συγκυρία της έντασης, ελάχιστα λεπτά πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι, οδήγησε σε συνέχισή της…

Μόλις ο διαιτητής Μανούχος σφύριξε τη λήξη της αναμέτρησης στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ο Αγκιμπού ζήτησε και πάλι τον λόγο από τον παίκτη του Αρη, ο οποίος είχε χάσει την ψυχραιμία του και έδειχνε έτοιμος για καβγά. Έναν καβγά… Καμαρά εναντίον Καμαρά. Τον οποίο, ωστόσο, αποσόβησε ένας τρίτος Καμαρά, αλλά και οι υπόλοιποι άνθρωποι των πάγκων των δύο ομάδων.

Ο Μάντι, λειτουργώντας προστατευτικά για τον συμπαίκτη του μπήκε στη μέση και τις δύο φορές και απομάκρυνε τον Μαυριτανό επιθετικό του Αρη, ζητώντας του να ηρεμήσει και «κλειδώνοντάς» τον μακριά από τον Αγκιμπού, ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστες «συναντήσεις». Ενώ παράλληλα προσπαθούσε να ρίξει τους τόνους και στην πλευρά του μέσου από τη Γουινέα.

Ωστόσο, όταν τα νεύρα κατακάθονται και οι σφυγμοί μετά από έναν τόσο έντονο αγώνα πέφτουν, όλοι καταλαβαίνουν ότι τέτοια περιστατικά είναι περιττά. Και στο τέλος της ημέρας φαντάζουν σχεδόν αστεία στους πρωταγωνιστές τους. Κάτι που ουσιαστικά έγινε και μεταξύ των δύο Αφρικανών που ανέβασαν τους τόνους στο Φάληρο.

Ο… ειρηνοποιός Μάντι Καμαρά, λοιπόν, αφού τα πράγματα είχαν ηρεμήσει, φώναξε τον ποδοσφαιριστή του Αρη, πήρε μαζί του και τον Αγκιμπού και οι τρεις τους τα είπαν σε χαλαρό κλίμα, αφού απολογήθηκαν ο ένας στον άλλον για την ένταση και την κοκορομαχία τους. Με το σκηνικό να ολοκληρώνεται με ανταλλαγή φανέλας μεταξύ των δύο παικτών που κοντραρίστηκαν.

Τελικά, πόσοι Καμαρά χωρούν σε έναν καβγά; Τρεις. Δύο που διαφωνούν και ένας που τους τα βρίσκει, λήγει την παρεξήγηση και στο τέλος της βραδιάς φεύγει από το γήπεδο ως ειρηνοποιος. Οπως ακριβώς έκανε ο Μάντι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ