Καλά νέα για ΑΕΚ: «Δε θέλει να επιστρέψει στη Ρωσία το καλοκαίρι ο Κριχόβιακ»

Καλά νέα για ΑΕΚ: «Δε θέλει να επιστρέψει στη Ρωσία το καλοκαίρι ο Κριχόβιακ»

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ φαίνεται πως δεν σκοπεύει να επιστρέψει στο ρωσικό πρωτάθλημα.

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, με τον 32χρονο χαφ να συνεχίζει την καριέρα του στην ΑΕΚ μέχρι και το τέλος της σεζόν.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο ευελπιστούν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον 32χρονο μέσο και μετά το καλοκαίρι, με τα νέα που έρχονται από την… Πολωνία να είναι ευχάριστα.

Σύμφωνα με πολωνικά δημοσιεύματα, ο Κριχόβιακ δεν σκοπεύει να επιστρέψει στην Ρωσία μετά την περιπέτεια στο Δικέφαλο. Ο πρώην άσος της Σεβίλλης και της Παρί Σεν Ζερμέν είναι αποφασισμένος να τερματίσει τη συνεργασία του στην Κράσνονταρ, έχοντας δώσει τις σχετικές οδηγίες στον εκπρόσωπό του.

«Ο Κριχόβιακ έκανε χρήση της οψιόν να βρει ομάδα. Ο «Κρίχα» δίνει μάχη για να λύσει το συμβόλαιο του με την Κράσνονταρ. Δεν κρύβει ότι θέλει να φύγει μόνιμα από το κλαμπ. Μετά από πολλά χρόνια θέλει να τερματίσει την παραμονή του στη Ρωσία», τονίζει η πολωνική ιστοσελίδα, mecze24.pl.

Οι Πολωνοί κάνουν ιδιαίτερη αναφορά στην ΑΕΚ, ενώ προσθέτουν και το γεγονός πως ο Κριχόβιακ θα βρει στον Δικέφαλο τον φίλο του και συμπαίκτη στην εθνική, Ντάμιαν Σιμάνσκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ