Παναθηναϊκός: Αμφίβολος ο Βέλεθ, προλαβαίνει ο Ιωαννίδης εν όψει Άρη

Παναθηναϊκός: Αμφίβολος ο Βέλεθ, προλαβαίνει ο Ιωαννίδης εν όψει Άρη

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει της αναμέτρησης με τον Άρη ξεκίνησε με προβλήματα, καθώς ο Βέλεθ έκανε ατομικό και είναι αμφίβολος, ενώ ο Ιωαννίδης έκανε θεραπεία.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη για την 2η αγωνιστική των play-off του πρωταθλήματος της Superleague.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Βέβαια τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς καθώς πιο συγκεκριμένα ο Φώτης Ιωαννίδης και ο Φραν Βέλεθ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα αν και αναμενόταν να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Επιπλέον ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ταλαιπωρείται από ίωση και δεν παραβρέθηκε στη σημερινή προπόνηση, ενώ θα το παλέψει για να δώσει το παρών στην αναμέτρηση με τον Άρη.

Ο Βέλεθ ταλαιπωρείται από κάποιες ενοχλήσεις στον τένοντα του προσαγωγού και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής κρίνεται αμφίβολη ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαριστεί αν θα αγωνιστεί.

Από την άλλη πλευρά, ο Φώτης Ιωαννίδης στην τελευταία προπόνηση πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα και για αυτό έμεινε εκτός αποστολής και συνεχίζει την θεραπεία του ακόμα. Ο Γκατσίνοβιτς ταλαιπωρείται από ίωση και θα φανεί μέσα στις επόμενες ημέρες αν θα τα καταφέρει να τεθεί στη διάθεση του σέρβου τεχνικού.

Τέλος όσον αφορά τον Άϊτόρ ακολούθησε προληπτικά ατομικό πρόγραμμα, καθώς το πρόβλημα στον ώμο δεν είναι σοβαρό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ