Ο Ρακίτσκι στην ΑΕΚ; Η Ενωση πήρε θέση…

Ο Ρακίτσκι στην ΑΕΚ; Η Ενωση πήρε θέση…

Μπορεί τα δημοσιεύματα από την Ουκρανία, να τόνιζαν πως ο Γιάροσλαβ Ρακίτσκι προτάθηκε στην ΑΕΚ, ωστόσο η περίπτωση του ουδέποτε απασχόλησε τους κιτρινόμαυρους.

Η ΑΕΚ έχει ανοικτές τις κεραίες της για περιπτώσεις παικτών από Ρωσία και Ουκρανία που αποχωρούν από εκεί εξαιτίας των νέων κανονισμών της FIFA λόγω του πολέμου, αλλά αν βρει κάτι τότε αυτό θα είναι με ορίζοντα και την επόμενη σεζόν, και όχι ως το τέλος της σεζόν όπως με τον Κριχόβιακ.

Την ίδια στιγμή στην Ουκρανία νέα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για τον 32χρονο στόπερ Γιάροσλαβ Ρακίτσκι που αποχώρησε από τη Ζενίτ και προτάθηκε στην ΑΕΚ.

Μπορεί ο Ουκρανός στόπερ πράγματι να προτάθηκε στην Ένωση, ωστόσο η ΑΕΚ δεν ασχολήθηκε με την περίπτωση του και δεν προχώρησε σε κάτι.

Ο Ρακίτσκι είχε φέτος 23 συμμετοχές, 2 γκολ και 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με την Ζενίτ, η οποία τον απέκτησε τον Ιανουάριο του 2019 από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ για 10 εκατ. ευρώ!

Για τον 32 κεντρικό αμυντικό στην Τουρκία τις τελευταίες μέρες ανέφεραν πως ο παίκτης βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη για επαφές με την Μπασάκσεχιρ, ενώ νωρίτερα το απόγευμα της Τετάρτης νέα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα τόνιζαν πως υπάρχει και συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ