Ο Δανός Μπούρχαρντ στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, ο Ούγγρος Μπόγκναρ στο Άρης – Παναθηναϊκός

Ο Δανός Μπούρχαρντ στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, ο Ούγγρος Μπόγκναρ στο Άρης – Παναθηναϊκός

Ο Δανός Γιόργκεν Μπούρχαρντ θα διευθύνει το ντέρμπι του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Ο Ούγγρος Ταμάς Μπόγκναρ στο Άρης - Παναθηναϊκός.

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές για τη 2η αγωνιστική των play offs της Super League και της 1ης των play out, με την ΚΕΔ να ανακοινώνει τα ονόματα. Ο Δανός Γιόργκεν Μπούρχαρντ, που ανήκει στη δεύτερη κατηγορία της UEFA είναι ο «εκλεκτός» του Μαρκ Κλάτενμπεργκ για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Βοηθούς θα έχει τους Πολυχρόνη Κωσταρά και Αντώνη Σινιοράκη, ενώ στο VAR θα είναι ο συμπατριώτης του Γιάκομπ Σούνμπεργκ, με τον Τσέτσιλας να αναλαμβάνει τον ρόλο του τέταρτου.

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα βρεθεί ο Ούγγρος Τόμας Μπόγκναρ, από την πρώτη κατηγορία της UEFA, ο οποίος έχει δώσει το «παρών» και σε άλλα παιχνίδια στην Ελλάδα. Βοηθοί του θα είναι οι Τρύφωνας Πετρόπουλος και Αθανάσιος Κόλλιας, τέταρτος θα είναι ο Αθανάσιος Τζήλο, ενώ στο VAR ο Πορτογάλος Γκουστάβο Κορέια.

Στο παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννενα και τον Ολυμπιακό διαιτητής θα είναι ο Αριστομένης Κουτσιαύτης. Βοηθοί οι Λάζαρος Δημητριάδης και Κωνσταντίνος Νικολαΐδης, ενώ στο VAR θα είναι ο Ανδρέας Γκάμαρης.

Από εκεί και πέρα, στο ντέρμπι παραμονής ανάμεσα σε Ατρόμητο και Απόλλωνα Σμύρνης για την 1η αγωνιστική των play out διαιτητής θα είναι ο Κορέια, με VAR τον Μπόγκναρ. Ο Διαμαντόπουλος θα «σφυρίξει» το ΟΦΗ-Ιωνικός με VAR τον Μανούχο, ο Φωτιάς το Βόλος – Αστέρας Τρίπολης, με VAR τον Περράκη και ο Παπαδόπουλος το Παναιτωλικός – Λαμία με VAR τον Ζαμπάλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ