Χιμένεθ : «Θέλω να μείνω στην ΑΕΚ»

Χιμένεθ : «Θέλω να μείνω στην ΑΕΚ»

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στην πατρίδα του για το μέλλον του, το οποίο φαντάζεται στα κιτρινόμαυρα.

Μεγάλη συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Cadena Ser παραχώρησε ο Μανόλο Χιμένεθ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως επιθυμεί να παραμείνει στον πάγκο της ΑΕΚ και μετά το καλοκαίρι. Καθώς όπως σχολίασε έχει εξαιρετικές σχέσεις με τους ανθρώπους και τη διοίκηση της ομάδας, η οποία έχει τον πρώτο λόγο για την επόμενη μέρα της καριέρας του.

«Εγώ θέλω να εκπληρώσω το συμβόλαιο μου. Σε καμία περίπτωση δεν έχει αλλάξει το σκεπτικό μου για τα όσα έγιναν στην Τούμπα. Είναι άδικο να λέμε ότι αυτή είναι η εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτό που έγινε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ δεν ήταν νορμάλ και δεν αποτελεί παράδειγμα για την κοινωνία της Ελλάδας, το ελληνικό ποδόσφαιρο και την χώρα γενικότερα που είναι όμορφη. Εγώ θέλω να μείνω στην ΑΕΚ, δεν έχει αλλάξει κάτι και αυτό που θέλω είναι τον Ιούνιο, μόλις πετύχουμε τους στόχους μας να καθίσω να μιλήσω με τη διοίκηση, με την ΑΕΚ να έχει τον πρώτο λόγο.

Έχω εξαιρετικές σχέσεις με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και είναι άνθρωποι που με καταλαβαίνουν και τους καταλαβαίνω», τόνισε ο Μανόλο Χιμένεθ που ρωτήθηκε και για το αν έχει στο μυαλό του το ενδεχόμενο επαναπατρισμού για την Σεβίλλη: «Για μένα είναι γνωστό πως υπάρχουν δύο ομάδες, η ΑΕΚ και η Σεβίλλη. Η ΑΕΚ έχει προπονητή, η Σεβίλλη έχει προπονητή και δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για κάτι τέτοιο. Η δική μου προτεραιότητα είναι η ΑΕΚ», είπε ο Χιμένεθ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα επεισόδια της Τούμπας, λέγοντας πως οι συνθήκες που είχαν διαμορφωθεί δεν επέτρεπαν τη συνέχιση του αγώνα, αφού όλοι στην ΑΕΚ ένιωσαν πως απειλούνται. «Δεν θα πω εγώ αν οι τιμωρίες είναι αυτές που πρέπει ή όχι. Δεν θέλω να σχολιάσω με αυτό ασχολούνται η ομοσπονδία και οι αρμόδιοι. Αυτό που ξέρω είναι ότι νιώσαμε να απειλούμαστε, είδαμε τον διαιτητή να απειλείται και δεν μπορούσαμε υπό αυτές τις συνθήκες να αγωνιστούμε», δήλωσε ο Ανδαλουσιανός τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ