Σούντγκρεν: «Κομβικό το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό»

Σούντγκρεν: «Κομβικό το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό»

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν μίλησε για το αυριανό (20/3) ματς του Άρη με τον Παναθηναϊκό.

Ο Άρης φιλοξενεί αύριο (20/3, 19:00) τον Παναθηναϊκό στο Βικελίδης, με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν να χαρακτηρίζει κομβική την αναμέτρηση με τους «πρασίνους».

Παράλληλα, ο Σουηδός αμυντικός, έστειλε μήνυμα στον κόσμο των «κιτρίνων» να δώσει δυναμικό παρών στο Βικελίδης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

Για το κατά πόσο είναι κομβικός ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό:

«Όλα τα παιχνίδια σε αυτή τη φάση των πλέι οφ είναι σημαντικά και δύσκολα, αλλά το πιο σημαντικό για εμάς είναι να τερματίσουμε σε μία θέση που θα οδηγεί στην Ευρώπη, αυτός είναι ο στόχος μας. Το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό είναι κομβικό για αυτόν ακριβώς το λόγο. Από εκεί και πέρα εμείς θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας, νομίζω ότι έχουμε βελτιωθεί αρκετά σαν ομάδα το τελευταίο διάστημα. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά την Κυριακή».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Άρης:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που παίζει στρωτό ποδόσφαιρο, παίζει με τη μπάλα κάτω, κερδίζει πολλές δεύτερες μπάλες, είναι μια ομάδα με ποιότητα και πρέπει να το προσέξουμε αυτό. Να είμαστε συγκεντρωμένοι από το λεπτό μέχρι το τελευταίο».

Για το ότι πλέον έχει αυξηθεί η χωρητικότητα των γηπέδων και αν περιμένει ένα γεμάτο «Κλεάνθης Βικελίδης»:

«Δεν περιμένω κάτι άλλο από το να έρθουν όλοι στο γήπεδο την Κυριακή, για να μας βοηθήσουν, τους χρειαζόμαστε, τους περιμένουμε για να μας δώσουν ώθηση. Η υπόθεση με τον κορωνοϊό έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα, απολαμβάνουμε το παιχνίδι στο γήπεδο και θέλουμε τον κόσμο για να το απολαύσει μαζί με εμάς».  

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ