ΟΦΗ – Ιωνικός 2-3: Ματσάρα στην Κρήτη και μεγάλο «διπλό» για Ιωνικό

ΟΦΗ – Ιωνικός 2-3: Ματσάρα στην Κρήτη και μεγάλο «διπλό» για Ιωνικό

Τρελό ματς στο Γεντί Κουλέ, με τον Ιωνικό να δραπετεύει με το τρίποντο (2-3). «Βροχή» τα γκολ στο Ηράκλειο, με την ομάδα της Νίκαιας να μπαίνει με το δεξί στην πρεμιέρα των play out.

Ματς… Premier League στο Γέντι Κουλέ, με ΟΦΗ και Ιωνικό να προσφέρουν γκολ και θέαμα. Στην πρεμιέρα των play out, η ομάδα της Νίκαιας δραπέτευσε με το «διπλό» από την Κρήτη (2-3), κάνοντας τεράστιο βήμα για την παραμονή στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στους 37 πόντους, με τους φιλοξενούμενους να ανεβαίνουν στους 29.

Οι Κρητικοί εμφανίστηκαν επηρεασμένοι από το γεγονός πως δεν κατάφεραν να διατηρήσουν τη θέση των playoffs, με τον Ιωνικό να το εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο.

Αποφασισμένη και απόλυτα συγκεντρωμένη από τα πρώτα λεπτά η ομάδα του Σπανού, έδεσε «κόμπο» τον ΟΦΗ, φτάνοντας στο μεγάλο τρίποντο. Πρωταγωνιστές για τον Ιωνικό οι Λένις και Αοσμάν, που δημιούργησαν αρκετούς… πονοκεφάλους στην άμυνα της ομάδας του Νίκου Νιόπλια.

Σόου Αοσμάν και υπεροχή Ιωνικού

Απίθανο το πρώτο ημίχρονο στο Γεντί Κουλέ, με τέσσερα γκολ και πολλές χαμένες ευκαιρίες. Λένις και Αοσμάν ανέλαβαν δράση για τον Ιωνικό, κάνοντας άνω-κάτω την άμυνα του ΟΦΗ.

Μόλις στο 5ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μια… ανάσα από το γκολ. Εκπληκτική ενέργεια του Λένις από τα δεξιά και γύρισμα στο ύψος του πέναλτι, με τον Αοσμάν να στέλνει την μπάλα άουτ. Ενα λεπτό αργότερα, ο Βούρος έσωσε στη γραμμή τον ΟΦΗ.

Στο 11΄, ο Ιωνικός βρήκε το πρώτο γκολ. Κόρνερ του Αοσμάν και κεφαλιά του αμαρκάριστου Ρομαό για το 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν συνεχώς επιθέσεις από τα δεξιά, δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στους Κρητικούς. Στο 21΄, ο Επασί σταμάτησε τον Λένις σε τετ α τετ, ενώ στο 23΄, ο Χουτεσιώτης έσωσε τον Ιωνικό σε διαδοχικά σουτ των Ντουμιρσάι και Φελίπε.

Στο 31΄, ο Επασί μπλόκαρε το σουτ του Μύγα από το ύψος του πέναλτι, ενώ στο 39΄, η ομάδα της Νίκαιας έγραψε το 0-2. Τρομερή μπαλιά του Αοσμάν και διαγώνιο σουτ του Μύγα στην κλειστή γωνιά του Επασί για το δεύτερο γκολ του Ιωνικού.

Στο 45΄, ο Ντάλσιο με απίθανο πλασέ έξω από την περιοχή, έκανε το 0-3, με τον ΟΦΗ να μειώνει στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με κεφαλιά του Φελίπε.

Καλύτερος ο ΟΦΗ στο δεύτερο μέρος

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, μειώνοντας το σκορ. Στο 56, ο  Ντουρμισάι εκμεταλλεύτηκε την αναταραχή στην άμυνα του Ιωνικού και με κοντινό σουτ έγραψε το 2-3.

Στο 62΄, το σουτ του Ντουρμισάι πέρασε άουτ, ενώ στο 84΄, ο Διαμαντής έχασε τεράστια ευκαιρία από πλεονεκτική θέση.

Στο 88΄, ο Χουτεσιώτης έσωσε τον Ιωνικό σε προβολή του Φελίπε, με την ομάδα της Νίκαιας να φεύγει με το τρίποντο από το Γεντί Κουλέ.

OΦΗ (Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Σελίμοβιτς, Μπαλογιάννης, Ντε Γκούζμαν, Μεγιάδο, Νέιρα, Ντουρμισάι, Λάμπρου, Φελίπε.

Iωνικός (Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Σάντσες, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Ρομαό, Κάνιας, Ντάλσιο, Λενίς, Άοσμαν, Τουράμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ