ΠΑΟΚ: Υπέγραφε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Γκιτέρσος

ΠΑΟΚ: Υπέγραφε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Γκιτέρσος

Ο ΠΑΟΚ προσέφερε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Γιάννη Γκιτέρσο, ο οποίος αγωνίζεται στην Κ17 του δικεφάλου και πρόσφατα κατέκτησε το πρωτάθλημα κόντρα στον Άρη.

Ο Γιάννης Γκιτέρσος ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του στον τελικό του πρωταθλήματος Κ17, στον οποίο ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 του Άρη και κατέκτησε το τρόπαιο.

Έτσι η ομάδα του ΠΑΟΚ θέλοντας να ανταμείψει τον νεαρό επιθετικό για την εξαιρετική του παρουσία στον τελικό, αλλά και όχι μόνο του προσέφερε επαγγελματικό τριετές συμβόλαιο.

Ο Γκιτέρσος που γεννήθηκε το 2005 και δεν έχει κλείσει ακόμη τα 18, ήταν υποχρεωτικό να υπογράψει τριετές συμβόλαιο βάσει των κανονισμών που υπάρχουν, αφού μετά τα 18 η διαπραγμάτευση είναι ανοικτή.

Φέτος αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίπεδο Superleague Κ17, ήταν εκ των πρωταγωνιστών με 7 γκολ και 4 ασίστ στην κανονική περίοδο και φυσικά αναδείχθηκε MVP στον τελικό του Πανθεσσαλικού. Τον περασμένο μήνα έκανε ντεμπούτο και με την Κ19, πετυχαίνοντας μάλιστα το νικητήριο γκολ επί του Ιωνικού με τον δικέφαλο του βορρά να μένει ζωντανός στην διεκδίκηση του τίτλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ