Ατρόμητος-ΠΑΟΚ : Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ : Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Η κριτική των ποδοσφαιριστών του δικεφάλου του Βορρά στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Νικητής σε μια ακόμα αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι ήταν ο ΠΑΟΚ με τα τέρματα που πέτυχαν οι Κάμπος και Κρέσπο.

Ο Δικέφαλος μετά το αγχωτικό πρώτο 20λεπτο βρήκε ρυθμό και πήρε μια νίκη ψυχολογίας μετά τις καταδικαστικές αποφάσεις που είχαμε με την αφαίρεση βαθμών από το πρωτάθλημα.

Πασχαλάκης: Για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν εντυπωσιακός ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ. Έδειξε πολύ καλά αντανακλαστικά στο ψηλό παιχνίδι, αλλά και στα χαμηλά σουτ που επιχείρησαν οι παίκτες του Ατρομήτου.

Μάτος: Ανέβηκε ελάχιστες φορές, καθώς δεν ήθελε να αφήσει εκτεθειμένη την πλευρά του. Προσπάθησε κυρίως από στημένες μπάλες να απειλήσει την εστία του Γιαννιώτη.

Μαλεζάς: Ο έμπειρος αμυντικός εκτός από δύο-τρία λαθάκια που έκανε ήταν σταθερός στην απόδοσή του και μαζί με τον Κρέσπο αποτέλεσαν ένα καλό αμυντικό δίδυμο.

Κρέσπο: Ο Ισπανός βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα πέτυχε το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ, το αφιέρωσε στην γυναίκα του που είναι έγκυος, ενώ αμυντικό ήταν ιδιαίτερα σταθερός.

Βιεϊρίνια: Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, εκτός από πολύ καλός παίκτης αποδεικνύεται και πολύ καλός ψυχολόγος. Κατάφερε να παρακινήσει τους συμπαίκτες του να ανεβάσουν απόδοση όταν έδειχναν να μην πατάνε καλά στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα. Είχε συμμετοχή και στα δύο τέρματα του Δικεφάλου.

Μαουρίσιο: Ο Βραζιλιάνος μέσος είχε διακυμάνσεις στην απόδοσή του, όμως προσπάθησε όσο πατούσε καλά στα πόδια του να συμβάλει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ.

Κάνιας: Ο έμπειρος χαφ του Δικεφάλου προσπάθησε να περιορίσει τις επιθετικές προσπάθειες των παικτών του Ατρομήτου όταν αυτές έβγαιναν από τον άξονα χωρίς μεγάλη επιτυχία.

Πέλκας: Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έκανε μια ακόμα πολύ καλή εμφάνιση συγκεντρώνοντας τα βλέμματα πολλών ανθρώπων του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο Περιστέρι. Εκπληκτική η ενέργεια του σε κλειστό χώρο στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ, αναγκάζοντας τους γηπεδούχους να τον χειροκροτήσουν στην αλλαγή του.

Κάμπος: Ο Ανγκολέζος επιθετικός πέτυχε το πρώτο γκολ του Δικεφάλου με ωραίο πλασέ. Έκανε πολλά χιλιόμετρα θέλοντας να σπρώξει την ομάδα του επιθετικά. Είχε ωστόσο κάποιες επιπόλαιες μεταβιβάσεις.

Λημνιός: Λίγα πράγματα από τον νεαρό επιθετικό του ΠΑΟΚ. Ναι μεν έτρεχε ασταμάτητα πάνω – κάτω, ωστόσο δεν υπήρξε αντίκρισμα από τις εμπνεύσεις που είχε στο παιχνίδι.

Πρίγιοβιτς: Λίγα πράγματα από τον Σέρβο επιθετικό που δεν έδειξε ότι σήμερα είχε την ικανότητα να σκοράρει. Βέβαια είχε το πολύ στενό μαρκάρισμα των Ριζβάνη και Καρασαλίδη.

Μπίσεσβαρ: Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός προσφέρει μια σιγουριά κάθε φορά που κρατήσει μπάλα ή θα την μεταβιβάσει. Αυτό ένιωσαν όσοι το παρακολούθησαν, αλλά πολύ περισσότερο οι συμπαίκτες του.

Ελ Καντουρί: Αγωνίστηκε στα τελευταία δώδεκα λεπτά της αναμέτρησης και παρότι έδειξε διάθεση δεν μπόρεσε να καλύψει επάξια τον ρόλο του αντι-Πέλκα.

Μακ: Έπαιξε στα τελευταία λεπτά του αγώνα και δεν μπορεί να αξιολογηθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ