ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Στα Γιάννενα δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να αντιμετωπίζουν τον ΠΑΣ για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League (15:30). Οι Πειραιώτες μετά τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στον Αρη (2-1), θέλουν το τρίποντο στους «Ζωσιμάδες», για να κάνουν ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το έργο τους δεν θα είναι εύκολο, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μάριο Βρουσάι και Γιώργο Μασούρα λόγω κορωνοϊού, ενώ εκτός έμειναν επίσης οι Λόπες, Κούντε και Φορτούνη. Την αποστολή των πρωταθλητών απαρτίζουν οι Βατσλίκ, Κρίστινσον, Παπαδούδης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Σισέ, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Κίτσος, Κανέ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Ροντρίγκες, Ονιεκουρού, Φαντιγκά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Μαρτίνς: «Παραδοσιακά δυσκολευόμαστε στα Γιάννενα»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ανέφερε: «Είμαστε σίγουροι πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Παραδοσιακά όταν παίζουμε στο γήπεδο των Ιωαννίνων είναι πολύ δύσκολα. Είμαστε στα play off όπου βρίσκονται οι έξι καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Επομένως κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Όλες οι ομάδες πιστεύουμε ότι θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες, όλες έχουν ποιότητα και τα παιχνίδια θα είναι ισορροπημένα».

Για την παράδοση του Ελ Αραμπί στα Γιάννενα και το αν έχει προβάδισμα να ξεκινήσει αυτός βασικός: «Ο Γιουσέφ είναι επιθετικός. Οι επιθετικοί παίρνουν αυτοπεποίθηση και δύναμη από τα γκολ. Τελευταία είναι καλά η απόδοσή του και η αυτοπεποίθησή του. Είναι πάντα χρήσιμος στην ομάδα, βοηθάει πάντα τον Ολυμπιακό να σκοράρει».

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλής Μεταξάς, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Λώλη και Πίρσμαν, οι οποίοι είναι τραυματίες και έχουν τεθεί νοκ – άουτ από το παιχνίδι με τους Ερυθρόλευκους. Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Μεταξάς για το ματς των playoffs με τον Ολυμπιακό είναι οι: Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Καραγιάννης, Εραμούσπε, Ποζνάνσκι, Οικονομόπουλος, Κάργας, Καραχάλιος, Στάνκο, Ντομίνγκεθ, Σιόντης, Λιάσος, Γκαρντάβσκι, Μπρένερ, Σνάιντερ, Μορέιρα, Μίνα και Περέα.

Μιλώντας για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ανέφερε: «Εγώ καλά τον βλέπω. Το ταμπλό πάντα δείχνει στο τέλος την αλήθεια. Δίκαια είναι εκεί που είναι. Όταν για παράδειγμα βλέπω ότι έχει δύο από τους καλύτερους στόπερ στο ελληνικό πρωτάθλημα και άλλους δύο στον πάγκο, είναι απίστευτο. Έχει μία εντεκάδα στο γήπεδο και άλλη μία εκτός για αλλαγές που είναι ό,τι καλύτερο στην Ελλάδα. Αλλά μπάλα παίζουμε και πάντα έχουμε ελπίδες να κερδίσουμε. Δεν μπαίνουμε στο γήπεδο για την ισοπαλία, αλλά για να κερδίσουμε. Αν το καταφέρουμε καλώς, αλλιώς αν έρθει η ισοπαλία θα στεναχωρηθούμε λίγο».

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή

βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ