Μολίνς : «Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια πράγματα»

Μολίνς : «Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια πράγματα»

Για την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό μίλησε ο Γκιγιέρμο Μολίνς αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι δεν έχει ξαναζήσει τέτοια πράγματα σε άλλη ομάδα.

Ο Γκιγιέρμο Μολίνς έκανε δηλώσεις στην κάμερα των καναλιών Novasports ενόψει του αυριανού ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (19:30). Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στο τριφύλλι τονίζοντας ότι δεν έχει ξαναζήσει παρόμοια κατάσταση σε άλλη ομάδα που έχει αγωνιστεί στην καριέρα του.

Ακόμη, ο Μολίνς επεσήμανε ότι δεν προτίθεται να αποχωρήσει από την ομάδα, ενώ υποστήριξε ότι με τις υπάρχουσες συνθήκες, σε άλλες ομάδες δεν θα είχε μείνει ούτε ένας ποδοσφαιριστής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μολίνς:

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Αισθάνομαι καλά. Δεν πονάω, μου πήρε δύο μήνες να επιστρέψω και είμαι χαρούμενος που είμαι και πάλι καλά γιατί είναι ένας σύνθετος τραυματισμός».

Για τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Για μένα είναι πολύ απλό. Πέρσι εμείς τιμωρηθήκαμε μόνο για πρόβλημα στο γήπεδό μας. Φέτος με προβλήματα σε άλλο γήπεδο τιμωρηθήκαμε όλοι. Ούτε εμείς κάναμε κάτι, ούτε η Λάρισα έκανε κάτι αλλά τιμωρούμαστε. Έτσι είναι όμως η κατάσταση. Ελπίζω να τελειώσουμε το πρωτάθλημα δυνατοί. Προσπαθούμε να συγκεντρωθούμε στην δουλειά μας».

Για τα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό: «Κάποιες φορές γνωρίζουμε λιγότερα από όλους τους άλλους. Για μένα όσοι δουλεύουμε από τους παίκτες ως τους εργαζόμενους αυτή την περίοδο στην ομάδα είναι ήρωες. Ας πάρουμε για παράδειγμα τον Κουρμπέλη. Κόντρα στον Ολυμπιακό χτύπησε και έπαιξε μετά κόντρα στον Αστέρα. Όλα αυτά χωρίς να έχει πληρωθεί. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει θέληση. Ας ελπίσουμε ότι θα φτιάξουν τα πράγματα».

Για το αν ανησυχεί για το μέλλον του: «Όχι για μένα δεν ανησυχώ σε καμία περίπτωση. Μου αρέσει εδώ και θέλω να μείνω. Αν δεν μου άρεσε δεν θα συνέχιζα. Προβληματίζομαι για το μέλλον του Παναθηναϊκού που είναι ένας σημαντικός σύλλογος. Το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο, υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι. Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα. Έχω παίξει και σε άλλες ομάδες, τέτοια πράγματα δεν έχω ξαναζήσει. Σε άλλη ομάδα με αυτές τις συνθήκες μπορεί να μην είχε μείνει κανένας παίκτης. Εδώ είναι μαχητές και έχουν πει όλοι ότι θα μείνουν ως το τέλος της σεζόν».

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Ξέρουμε ότι πρόκειται για μία καλή ομάδα, με καλούς παίκτες. Στη Λεωφόρο έπαιξε αμυντικά και σκόραρε στο τελευταίο λεπτό. Στον αυριανό αγώνα θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για το θετικό αποτέλεσμα. Όταν η ομάδα παίζει καλά, παίζει καλά».

Για το αν θα μιλήσει με τον Χουλτ: «Όχι όσο το προηγούμενο διάστημα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα παίξω και αντίπαλος με τον Κλωναρίδη, θα του ρίξω καμία κλωτσιά (γελώντας)».

Για το σουηδικό πρωτάθλημα: «Το σουηδικό πρωτάθλημα το τελευταίο διάστημα έχει ανέβει πολύ. Ήδη από το 2014 η Μάλμο είχε διακρίσεις. Τώρα είναι η Έστερσουντ που πήγε καλά στο Γιουρόπα Λιγκ. Θα έλεγα πως μοιάζει με το αγγλικό αλλά σε χαμηλότερο επίπεδο. Νομίζω πως η Μάλμο έχει πολύ δυνατή ομάδα και δεν μπορεί κανείς να την κοντράρει. Όλες οι άλλες ομάδες θα παλέψουν για το Europa League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ