Ορφανός: «Χαρούμενοι που θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα»

Ορφανός: «Χαρούμενοι που θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα»

Ικανοποιημένος με την πρόκριση της ομάδας του στον τελικό του πρωταθλήματος της Κ15 της Super League δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Ορφανός.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την πρόκριση της ομάδας του στον τελικό του πρωταθλήματος της Κ15 της Super League έμεινε ο Δημήτρης Ορφανός. Ο προπονητής της Κ15 του ΠΑΟΚ ανέφερε πως όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας του είναι χαρούμενοι με την πρόκριση, ενώ χαρακτήρισε δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα και τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

«Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στις δυσκολίες του αγώνα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για παιδιά 14,5 ετών, είναι λογικό να υπάρχει άγχος και ένα είδος πίεσης παίζοντας σε μία τέτοια διοργάνωση. Τέτοια παιχνίδια όμως όπως το σημερινό, βοηθούν στην εξέλιξη των παιδιών. Ο δικός μας βασικός στόχος είναι να βλέπουμε παιδιά των ακαδημιών στην πρώτη ομάδα. Σαφέστατα και ο ρόλος του προπονητή σε τέτοιες ομάδες είναι πολύπλευρος, καθώς πρέπει και να εκπαιδεύσει ποδοσφαιρικά τα παιδιά αλλά και να ασχοληθεί μαζί τους για να πλάσει τον χαρακτήρα τους, προκειμένου να είναι έτοιμα σε λίγα χρόνια να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ. Δεν είναι εύκολο, αλλά προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Είμαστε χαρούμενοι που θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, στόχος μας είναι φυσικά να το κατακτήσουμε».

Από την πλευρά του ο σκόρερ του πρώτου γκολ του ΠΑΟΚ, Αθανάσιος Πάνος, δήλωσε:

«Είχαμε την κατοχή της μπάλας, δυσκολευτήκαμε βέβαια να φτάσουμε στο τέρμα της ΑΕΚ. Λόγω του πάθους που δείξαμε όμως, τα καταφέραμε. Το πιστεύαμε και κερδίσαμε δίκαια. Δεν φτάνει βέβαια μόνο το πάθος, χρειάζεται και η ποιότητα για να βάλεις γκολ και να κερδίσεις έναν αγώνα. Αύριο ξημερώνει μία καινούργια ημέρα, ο στόχος μας είναι την Τετάρτη να κερδίσουμε τον τίτλο».

Ο σκόρερ του τρίτου τέρματος, Πάυλος Τσιότας, ανέφερε: «Μέσα από τη σκληρή δουλειά βγαίνουν όλα. Είχαμε ψυχή και θέληση και τα καταφέραμε, απέναντι σε μία εξίσου καλή ομάδα. Θέλουμε να είμαστε νικητές και στον τελικό του πρωταθλήματος, επιστρέφουμε τώρα πίσω για να είμαστε έτοιμοι την Τετάρτη. Νομίζω στον τελικό θα παίξουμε καλύτερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ