Μεταξάς: «Ηταν με διαφορά το καλύτερο παιχνίδι μας»

Μεταξάς: «Ηταν με διαφορά το καλύτερο παιχνίδι μας»

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ως το καλύτερο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα στη φετινή σεζόν χαρακτήρισε το ματς με τον Ολυμπιακό (1-1) ο τεχνικός των Ηπειρωτών, Ηρακλής Μεταξάς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σίγουρα χειροκροτούν επειδή είδαν ένα καλό παιχνίδι. Είμαι εννιά μήνες εδώ, μπορώ να πω πως ήταν – με διαφορά -το καλύτερο παιχνίδι μας. Μπορούσαμε αυτήν την εβδομάδα να δουλέψουμε σχεδόν με όλους τους παίκτες μας κι αυτό φάνηκε. Δουλέψαμε καλά, συνεχόμενες μέρες και πολλά από αυτά που ετοιμάσαμε τα είδαμε σήμερα στο γήπεδο και γι’ αυτό φέραμε τουλάχιστον την ισοπαλία. Δεν ξέρω αν μπορούσαμε κάτι παραπάνω αλλά σίγουρα όχι κάτι λιγότερο».

Για το αν η αμυντική προσήλωση ήταν το «κλειδί»: «Όχι μόνον … Γιατί σήμερα, ανεβήκαμε και σ’ ένα pressing και με την μπάλα παίξαμε ωραία, αλλάξαμε μεριές, από τα πλάγια απλά μας έλειπε σε αρκετές φάσεις η τελευταία πάσα. Εκεί δεν ήθελε να τρέξουμε κι άλλο κι άλλο κι άλλο ήθελε μια – ακόμα – καλή τελευταία πάσα για να βάλουμε ένα εύκολο γκολ».

Για το αν αυτό, στα επόμενα παιχνίδια επιτευχθεί, τί σκέψεις/στόχους δημιουργεί για τη συγκομιδή βαθμών: «Δε σκέφτομαι τους βαθμούς όταν μπαίνω σ’ ένα παιχνίδι. Σκέφτομαι τί προπόνησα, τί θέλω να κάνω κι αν το σκέφτονται κι αυτό τα παιδιά μένω πάρα πολύ ευχαριστημένος».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ