Ο Καραχάλιος ζήτησε τη φανέλα του Εμβιλά

Ο Καραχάλιος ζήτησε τη φανέλα του Εμβιλά

Ο μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό πλησίασε και ζήτησε τη φανέλα από τον Γάλλο χαφ των Πειραιωτών.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στους Ζωσιμάδες ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ολυμπιακό, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1, για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο Ζήσης Καραχάλιος, ένας από τους καλύτερους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα στο σημερινό παιχνίδι, πλησίασε τον Γιαν Εμβιλά και του ζήτησε τη φανέλα του, με τον Γάλλο χαφ των πρωταθλητών να μην χαλάει το χατίρι στον μέσο της ηπειρώτικης ομάδας.

Ο Εμβιλά μάλιστα μετά το τέλος του παιχνιδιού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον χαφ του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Γάλλο να τονίζει: «Πραγματικά αντιμετωπίσαμε μια ποιοτική ομάδα. Ήταν δύσκολο ματς για μας και ο Καραχάλιος ήταν σημαντικός για τον ΠΑΣ».

Οι δύο ποδοσφαιριστές αγωνίζονται στην ίδια θέση, με τον Καραχάλιο να ζητάει και να παίρνει τη φανέλα του 32χρονου, ενός από τους κορυφαίους παίκτες που αγωνίζονται στην Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ