Ευχάριστα νέα για τον Νεστορίδη: Παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο (pic)

Ευχάριστα νέα για τον Νεστορίδη: Παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο (pic)

Ο Γιώργος Νεστορίδης ενημέρωσε με ανάρτησή του ότι ο πατέρας του, Κώστας, παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο το αργότερο μέχρι αύριο έχοντας ξεπεράσει τον κορωνοϊό.

Τέλος καλό, όλα καλά με τον Κώστα Νεστορίδη! Ο παλαίμαχος άσος και θρύλος της ΑΕΚ, είχε νοσηλευτεί τις προηγούμενες μέρες στο νοσοκομείο με κορωνοϊό, αλλά όπως ενημέρωσε με ανάρτησή του ο γιος του, Γιώργος, ανάρρωσε και σήμερα ή το αργότερο αύριο αναμένεται να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει σπίτι του.

Τις τελευταίες μέρες η υγεία του είχε βελτιωθεί αισθητά, με τον ίδιο μάλιστα να προσπαθεί να το… σκάσει από το νοσοκομείο χωρίς επιτυχία. Ο Γιώργος Νεστορίδης ευχαρίστησε μάλιστα τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του νοσοκομείου «Σωτηρία», αλλά και την Ανθή Παπακώστα που ήταν δίπλα τους εκ μέρους της ΑΕΚ.

Η ανάρτηση του Γιώργου Νεστορίδη:

«Καλή εβδομάδα με υγεία!!! Από την ενημέρωση που έχω σήμερα το αργότερο αύριο βγαίνει ο πατέρας μου από το νοσοκομείο !!! Θέλω και πάλι να ευχαριστήσω όλους εσάς για το ενδιαφέρον σας καθώς επίσης την Άνθη Παπακώστα που από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα μας…Τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του νοσοκομείου Σωτηρία !!!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ