Στα δικαστήρια Άρης και Μήτρογλου

Στα δικαστήρια Άρης και Μήτρογλου

Οι σχέσεις του Άρη με τον Κώστα Μήτρογλου έχουν οδηγηθεί στα άκρα και οι διαφορές των δυο πλευρών αναμένεται να λυθούν στα δικαστήρια.

Ο Άρης και ο Κώστας Μήτρογλου εδώ και αρκετό καιρό δεν διανύουν τις καλύτερες σχέσεις, όμως τις τελευταίες μέρες φαίνεται πως η κατάσταση έχει φτάσει στα άκρα.

Σύμφωνα με όσα διαρρέουν από την ΠΑΕ, ο 34χρονος επιθετικός πήρε τις ευκαιρίες του όμως δεν τις εκμεταλλεύτηκε και ούτε έφτασε σε κατάσταση που θα μπορούσε να αγωνιστεί, παρότι είχε έντονα προβλήματα με τον πρώην προπονητή του Άρη, Άκη Μάντζιο, ο οποίος δεν τον χρησιμοποιούσε.

Πλέον η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη, με τον Μήτρογλου να έχει κάνει καταγγελία λύσης του συμβολαίου του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και τις δυο πλευρές να λύνουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια. Στον Άρη είναι ενοχλημένοι με τον ποδοσφαιριστή και τη συγκεκριμένη απόφαση, ειδικά από τη στιγμή που ο Χερμάν Μπούργος, από την έλευση του και μετά εδειξε διάθεση να τον επανεντάξει στην ομάδα.

Παρόλα αυτά, κάτι τέτοιο δεν συνέβη και στον Άρη τονίζουν ότι πρόκειται για τουλάχιστον αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, ενώ ξεκαθαρίζουν ότι δεν συμμετέχει εδώ και κάποιες μέρες στις προπονήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την ΠΑΕ Άρης τονίζουν επίσης πως την τελευταία φορά έφυγε πριν 1.5 μήνα για να κάνει θεραπεία σε δικό του γιατρό για ένα πρόβλημα στο πόδι και γύρισε υπέρβαρος και γενικότερα πλέον στους κίτρινους κινούν τις διαδικασίες με τους νομικούς του συλλόγου σχετικά με την υπόθεση Μήτρογλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ