Κάργας: «Είμαι πιο ώριμος φέτος, έχω πάρει πολλές εμπειρίες και θα τις χρησιμοποιήσω στο μέλλον»

Κάργας: «Είμαι πιο ώριμος φέτος, έχω πάρει πολλές εμπειρίες και θα τις χρησιμοποιήσω στο μέλλον»

O 28χρονος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ αναφέρθηκε στην αναμέτρηση κόντρα στον Άρη, αλλά και στην μη κλήση του συμπαίκτη του Σάλιακα στην Εθνική.

Ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Κάργας, μίλησε για την πορεία του «Άγιαξ της Ηπείρου» στα φετινά play off, την προσωπική του απόδοση αλλά και την μη κλήση του συμπαίκτη του στον ΠΑΣ Σάλικα στην Εθνική.

«Είμαι πιο ώριμος φέτος, έχω πάρει πολλές εμπειρίες και θα τις χρησιμοποιήσω στο μέλλον. Είμαι γενικά πιο ώριμος, όντας πλέον και μπαμπάς με δύο παιδιά. Κάθε χρόνο που περνά, ο ποδοσφαιριστής παίρνει πολλές εμπειρίες», σχολίασε σχετικά. Και συνέχισε. «Ο Αρης πήρε τους βαθμούς πίσω όπως και εμείς, ήταν κάτι που το περιμέναμε με ανυπομονησία. Ηταν λίγο άδικο, ήταν μια παλιά υπόθεση. στο γήπεδο είχαμε πάρει τους βαθμούς. Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν νόμοι και δικαιοσύνη, έχουμε φτάσει στο σημείο να ζητάμε το λογικό».

Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός… αποκάλυψε και έναν διάλογο που είχε με φίλο του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ. «Ενας φίλος μου που παίζει στον ΠΑΟΚ, μου είπε ότι δεν ήθελε να μπει ο ΠΑΣ στα playoffs επειδή είμαστε δυνατή ομάδα. Παίζουμε πιο σφιχτά από τον ΟΦΗ, βοηθά συνεχώς ο ένας τον άλλον, το δείξαμε και στα δύο τελευταία ματς. Οταν είχαμε χάσει 4-0 από τον ΠΑΟΚ, ούτε οι ίδιοι δεν πίστευαν πόσο εύκολα μας είχαν νικήσει». Κλείνοντας αναφέρθηκε και στο «κομμάτι» της Εθνικής Ελλάδος. «Πάντοτε θέλω να διεκδικώ, να δείξω τι έχω να δώσω, βέβαια στη θέση μου η Εθνική έχει εδώ και χρόνια πρωτοκλασάτους παίκτες με τεράστια καριέρα στο εξωτερικό. Δεν μπορώ να δεχτώ όμως ότι δεν κλήθηκε ο καλύτερος δεξιός μπακ του πρωταθλήματος, ο Σάλιακας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ