Κούτρης : «Η φετινή χρονιά πρέπει να μας γίνει μάθημα»

Κούτρης : «Η φετινή χρονιά πρέπει να μας γίνει μάθημα»

Ο Λεονάρντο Κούτρης μίλησε για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, χαρακτηρίζοντας δίκαιο αποτέλεσμα την ισοπαλία.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, με το τελικό 1-1 να απογοητεύει τους φιλάθλους της ομάδας.

Ο Λεονάρντο Κούτρης μετά το τέλος της αναμέτρησης, τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν πάθος στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο ανέβασαν την απόδοσή τους, αλλά δεν είχαν καθαρό μυαλό απέναντι στον διαβασμένο Λεβαδειακό.

Παράλληλα, ο μπακ των Πειραιωτών επισήμανε ότι η φετινή χρονιά θα πρέπει να τους γίνει μάθημα, προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει σύντομα και πάλι στην κορυφή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κούτρη: «Ήρθαμε εδώ με στόχο τους τρεις βαθμούς για να μείνουμε στη δεύτερη θέση, θέλαμε να νικήσουμε και στα πέντε ματς που απομένουν. Δεν τα καταφέραμε σήμερα, λυπούμαστε για την εικόνα της ομάδας και για το γεγονός ότι έμεινε πίσω στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Θα τα δώσουμε όλα στα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν, είμαστε Ολυμπιακός και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Δεν είχαμε το πάθος που πρέπει να έχεις στο πρώτο ημίχρονο, μας έκλεισε καλά τους χώρους ο διαβασμένος Λεβαδειακός, δεν είχαμε ιδέες. Θέλαμε να αλλάξουμε τα πράγματα στο δεύτερο, πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ, ψάξαμε το δεύτερο αλλά δεν ήρθε.

Νομίζω δίκαια χάσαμε δύο πολύτιμους βαθμούς εδώ. Η χρονιά δεν ήταν καλή για τον σύλλογο, ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι πάντα στην κορυφή, αυτό που έγινε φέτος πρέπει να μας γίνει μάθημα ώστε να επιστρέψουμε στην κορυφή του χρόνου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ