Παναθηναϊκός : Παράταση για θαύμα κι αλλαγή ποινής

Παναθηναϊκός : Παράταση για θαύμα κι αλλαγή ποινής

Στην αλλαγή της ποινής ελπίζουν ως επί το πλείστον στον Παναθηναϊκό για να αποφύγουν την ποινή. Πιθανή η παράταση μήπως τα καταφέρουν με τις δικές τους δυνάμεις.

Σαν να μην τρέχει τίποτα… Η προθεσμία για την κατάθεση φακέλου στην επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ ουσιαστικά έληξε, αλλά στον Παναθηναϊκό σφυρίζουν αδιάφορα κι επιμένουν «δεν πρόκειται να υποβιβαστούμε». Μακάρι.

Ακούγεται κυνικό, αλλά αυτό έχει σημασία κι όχι ο τρόπος. Ο Παναθηναϊκός εννοείται ότι δεν έχει πετύχει συμφωνία με όλους τους πιστωτές (με όσους έχουν προσφύγει στα δικαστήρια μόνο με τους Λέτο, Τοτσέ, Τελάντερ είναι καλά τα πράγματα) και φυσικά δεν μπορεί να παρουσιάσει και πλάνο βιωσιμότητας από τη στιγμή που δεν έχει και τηλεοπτική στέγη.

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο παράτασης έως το βράδυ του Σαββάτου δεν υπήρχε κάποια ενημέρωση από την ΟΥΕΦΑ. Είναι πιθανό, όμως, να δοθεί ένα περιθώριο δύο εβδομάδων. Κι αυτό να συμβεί, βέβαια, μοιάζει απίθανο να προλάβει να πετύχει συμφωνία με όλους τους πιστωτές το «τριφύλλι». Εκτός κι αν ο Αλαφούζος αρχίζει να σκορπάει χρήμα… Επειδή, όμως, αυτό μοιάζει με ουτοπία, όλοι έχουν στρέψει τις ελπίδες τους στην τροποποίηση της ποινής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Σούπερ Λίγκα θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τετάρτη κι αυτή τη φορά είναι πιθανό να βρεθούν οι 12 ψήφοι, διότι χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο πολλές ομάδες έχουν πρόβλημα να πάρουν άδεια. Ακόμα κι αν δεν περάσει, κυκλοφορεί σενάριο που θέλει την ΕΠΟ ν’ αποφασίζει την αλλαγή της ποινής. Είναι φανερό ότι ο Αλαφούζος και οι συνεργάτες του σε κάτι ελπίζουν… Ποιο είναι αυτό θα φανεί. Αν δεν γίνει, όμως, τίποτα κι επέλθει το μοιραίο, τότε εύκολα μπορεί να οδηγηθεί οποιοσδήποτε στο συμπέρασμα ότι δεν υπήρχε πραγματικό σχέδιο αποφυγής του υποβιβασμού…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ