Τερζής για Μπούργος: «Ήρθε διαβασμένος στον Άρη»

Τερζής για Μπούργος: «Ήρθε διαβασμένος στον Άρη»

Ο Τόλης Τερζής σχολίασε τη συνεργασία του με τον Χερμάν Μπούργος.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Χερμάν Μπούργος ο Τόλης Τερζής.

Ο 51χρονος αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Αργεντινό προπονητή στο τεχνικό επιτελείο του Άρη, υπογραμμίζοντας πως έχει έρθει διαβασμένος στη χώρα μας.

Ο Τερζής χαρακτήρισε σοβαρό και μετρημένο τον Μπούργος, ενώ τόνισε πως ακόμα και στην προπόνηση, πηγαίνει αρκετές ώρες νωρίτερα.

Οι δηλώσεις του Τόλη Τερζή για τον Χερμάν Μπούργος στον Ρ/Σ Libero 107.4:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Μπούργος: «Mπορώ να πω με σιγουριά, έχει έρθει διαβασμένος. Και στο πρώτο ραντεβού με τον πρόεδρο είχε παρουσιάσει αρκετές σελίδες έκθεση. Αυτό που βλέπω είναι ενημερωμένος για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για την ομάδα μας. Όπου χρειάζεται βοήθεια είμαστε εμείς εκεί για να βοηθήσουμε. Ένας άνθρωπος που δουλεύει πολύ για την ομάδα. Και στην προπόνηση αρκετές ώρες νωρίτερα να την ετοιμάσει. Στον ένα μήνα που είμαστε μαζί, όλη μέρα ασχολείται με τη ομάδα. Είναι πολύ σοβαρός, μετρημένος σε όλα».

Για το αν οι παίκτες του Άρη αδίκησαν τον εαυτό τους: «Το -6 σίγουρα επηρέασε την ομάδα. Ειδικά το έχεις στο μυαλό σου όταν βλέπεις την βαθμολογία. Στην αρχή κερδίζαμε και ήμασταν στο μείον. Στα παιχνίδια μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο όταν παίζεις με τις καλές ομάδες, αλλά δεν πρέπει να κοιτάς διαφορετικά τα υπόλοιπα ματς. Η νίκη δίνει τρεις βαθμούς, οφείλεις να είσαι πάντα έτοιμος για να πάρεις το παιχνίδι. Η ομάδα έχασε πολλούς βαθμούς από τέτοιες ομάδες. Από εκεί και πέρα, οφείλεις να βλέπεις όλα τα ματς με το ίδιο μάτι, είτε παίζει με τον πρώτο είτε με τον τελευταίο».

Για το επιθετικό πρόβλημα: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα στο ποδόσφαιρο είναι το να δημιουργείς. Οργανωμένη επίθεση, ανάλογα με το τι κάνει ο αντίπαλος. Αυτό δεν μπορεί να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη. Σίγουρα υπάρχει λύση σε αυτό το κομμάτι. Ο Άρης παραδοσιακά ζορίζεται σε αυτό το κομμάτι.

Είναι θέμα προπόνησης. Πρακτική εξάσκηση κάθε μέρα στην προπόνηση. Το πρόβλημα της δημιουργίας είναι σε όλες τις ομάδες. Μπορείς να γίνει καλύτερος μόνο μέσα από την επανάληψη. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ κλειστά στις γραμμές του. Ο Απόλλων και ο ΠΑΣ Γιάννινα παίζει ακόμη πιο πίσω.

Εκεί βέβαια πρέπει να υπάρχουν και τα χαρακτηριστικά στους παίκτες. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν έχουμε παίκτες να το κάνουν, όλοι μπορούν. Από εκεί και πέρα είναι θέμα κατεύθυνσης από τον προπονητή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ