Ο Φαν Σιπ έτοιμος για την pole position της ΑΕΚ

Ο Φαν Σιπ έτοιμος για την pole position της ΑΕΚ

Το ενδεχόμενο να γίνει ο Φερνάντο Σάντος ο νέος προπονητής της ΑΕΚ δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες μετά τη χθεσινή νίκη της Πορτογαλίας επί της Τουρκίας και ο Τζον Φαν Σιπ... τρίβει τα χέρια του.

Μέρα μπαράζ Παγκοσμίου Κυπέλλου η χθεσινή, με τις εθνικές ομάδες να παίρνουν τη σκυτάλη από τους συλλόγους αυτή την περίοδο, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να «κλειδώσουν» και τα τελευταία εισιτήρια για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Ωστόσο, πέρα από τις εθνικές ομάδες που «κονταροχτυπήθηκαν» χθες, ενδιαφέρον για τα ματς των μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου είχε και η ΑΕΚ. Και θα έχει και την Τρίτη (29/3), όταν η Πορτογαλία θα κοντραριστεί με τη Βόρεια Μακεδονία για μια θέση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο λόγος γνωστός. Η επιθυμία της Ένωσης να μπει στην «Αγιά Σοφιά» με… οδηγό τον Φερνάντο Σάντος. Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως η Ένωση θέλει να κάνει δικό της τον Πορτογάλο τεχνικό, προκειμένου να γυρίσει σελίδα από την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, τα πράγματα δεν ήρθαν όπως θα ήθελαν οι «κιτρινόμαυροι» ώστε το πλάνο τους να αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά.

Για την ακρίβεια πραγματοποιήθηκε το χειρότερο δυνατό σενάριο για τον Δικέφαλο. Η Πορτογαλία προκρίθηκε στους τελικούς, νικώντας την Τουρκία και εκεί δεν θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ιταλίας, όπως περιμέναμε όλοι, αλλά της Βόρειας Μακεδονίας, που… πυροδότησε «βόμβα» μεγατόνων, αφήνοντας την πρωταθλήτρια Ευρώπης εκτός.

Εν ολίγοις, γκαντεμιά άνευ προηγουμένου στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο. Μετά τη χθεσινή βραδιά το ενδεχόμενο να γίνει ο Φερνάντο Σάντος ο νέος προπονητής της ομάδας δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Μόνο ένα δεύτερο θαύμα της Βόρειας Μακεδονίας μπορεί να κάνει ρεαλιστικό το εν λόγω σενάριο.

Και αν για την Ένωση ήταν γκαντεμιά η εξέλιξη της χθεσινής βραδιάς, για τον άνθρωπο που βρισκόταν πίσω από τον Σάντος στην «κιτρινόμαυρη» λίστα με τους υποψήφιους προπονητές ήταν η απόλυτη τύχη. Ο λόγος για τον Τζον Φαν Σιπ.

Σας έχει αποκαλύψει εδώ και καιρό to10 πως σε περίπτωση που δεν προχωρούσε το «σχέδιο Σάντος» ο Ολλανδός θα έμπαινε στα Σπάτα πάνω σε… άσπρο άλογο. Και αυτό γιατί ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός έχει δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους της Ένωσης, προκειμένου να πιάσει δουλειά.

Μάλιστα, ο Ολλανδός προπονητής έχει ξεκινήσει να μιλάει προ πολλού με ανθρώπους του ποδοσφαίρου, με σκοπό να τους εντάξει στο επιτελείο του. Με τους πρώην συνεργάτες του στην Εθνική Ελλάδος να έχουν τον πρώτο λόγο. Αλλά να μην είναι οι μοναδικοί. Δηλαδή, ο Φαν Σιπ λειτουργεί ήδη ως τεχνικός της ΑΕΚ.

Αν κάτι θα μπορούσε να «σπάσει» τη συμφωνία που έχει με τους ανθρώπους του Δικεφάλου, θα ήταν μια θετική -για την ΑΕΚ- κατάληξη στην υπόθεση του Σάντος. Αυτή μοιάζει από δύσκολο έως απίθανο να έρθει πλέον, οπότε τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Ο Φαν Σιπ είναι έτοιμος για την pole position της Ένωσης. Αναμένονται εξελίξεις…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ