Λιβάι Γκαρσία: «Κάθε χρόνο βελτιώνομαι και περισσότερο, ελπίζω να συνεχίσω έτσι» (vid)

Λιβάι Γκαρσία: «Κάθε χρόνο βελτιώνομαι και περισσότερο, ελπίζω να συνεχίσω έτσι» (vid)

Ο Λιβάι Γκαρσία μίλησε για την φετινή του πορεία μέσα στη σεζόν, για την ΑΕΚ, αλλά και για τον αδερφό του, Τζούντα.

Ο Λιβάι Γκαρσία βρίσκεται στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο όπου θα δώσει φιλικές αναμετρήσεις απέναντι σε Μπαρμπέιντος και Γουιάνα με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας της χώρας, μιλώντας για την Ένωση, για τη δική του απόδοση, αλλά και για τον αδερφό του, Τζούντα.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Λιβάι Γκαρσία:

Για τον ίδιο και τη σεζόν που έχει στην ΑΕΚ: «Εγώ είχα κάποιες καλές και κακές στιγμές, κάποια σκαμπανεβάσματα, αλλά ελπίζω πως θα τελειώσω τη σεζόν με κάποια καλά στατιστικά».

Για τον Τζούντα: «Τα πάει καλά, από τον Ιούλιο και μετά είχε ένα θετικό ξεκίνημα και ελπίζω να εξελιχθεί και να κάνει ακόμα περισσότερα».

Για το πως αισθάνεται αυτή τη στιγμή στην καριέρα του: «Αισθάνομαι καλά, έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση, νιώθω λίγο πιο ολοκληρωμένος. Προσπαθώ να δίνω πάντα το καλύτερό μου για να εξελιχθώ σε πράγματα που μου έλειπαν. Κάθε χρόνο βλέπω όλο και περισσότερη βελτίωση και ελπίζω να συνεχίσω την εξέλιξη και να γίνω ο παίκτης που θέλω να είμαι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ