ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου θέλει να κρατήσει τους Κρέσπο και Μπίσεσβαρ

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου θέλει να κρατήσει τους Κρέσπο και Μπίσεσβαρ

Τα συμβόλαια των Χοσέ Κρέσπο και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ φτάνουν στο τέλος τους, όμως ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να τους κρατήσει στον ΠΑΟΚ.

Μπορεί να είναι σε πλήρη εξέλιξη οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ, καθώς βρίσκεται μέσα σε τρεις διοργανώσεις (Superleague, Κύπελλο Ελλάδας, Europa Conference League), όμως οι άνθρωποι του Δικεφάλου του βορρά έχουν αρχίσει ήδη την προετοιμασία και για την επόμενη σεζόν.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν μάθει από τα (περσινά) λάθη τους και οι συζητήσεις μεταξύ του Ζοσέ Μπότο και του Ραζβάν Λουτσέσκου, με πρώτο θέμα την υπόθεση των ανανεώσεων των συμβολαίων που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι, έχουν ξεκινήσει.

Σύμφωνα με την «Livesport», Χοσέ Κρέσπο και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ανήκουν στην κατηγορία των παικτών που τα συμβόλαια τους φτάνουν στο τέλος τους, όμως ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει να τους διατηρήσει στο ρόστερ της ομάδας του.

Ο Λουτσέσκου θεωρεί ότι ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός μπορεί να δώσει ακόμα πράγματα τόσο με την αγωνιστική του συμπεριφορά όσο και με την προσωπικότητά του στα αποδυτήρια, ενώ και ο Μπίσεσβαρ βρίσκεται στα πλάνα του, όμως η περίπτωση του Σουριναμέζου είναι διαφορετική στο οικονομικό κομμάτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ