Το ταξίδι του Ονιεκούρου «φούντωσε» τα δημοσιεύματα στην Τουρκία (pic)

Το ταξίδι του Ονιεκούρου «φούντωσε» τα δημοσιεύματα στην Τουρκία (pic)

Ο Χένρι Ονιεκούρου εκμεταλλεύτηκε το διήμερο ρεπό και ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη με τα Τουρκικά ΜΜΕ να επαναφέρουν στο προσκήνιο το θέμα της μεταγραφής του

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χένρι Ονιεκούρου απασχολεί τα Τουρκικά ΜΜΕ με μεταγραφικά σενάρια και από ότι φαίνεται δεν θα είναι και η τελευταία. Αφορμή για τα σημερινά δημοσιεύματα γύρω από τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού προφανώς έδωσε το ταξίδι του Νιγηριανού στην Πόλη.

Οι ερυθρόλευκοι ως γνωστόν προπονήθηκαν το πρωί της Παρασκευής και το επόμενο ραντεβού στο Ρέντη είναι το απόγευμα της Δευτέρας με τον Ονιεκούρου να το εκμεταλλεύεται για να ταξιδέψει στην Πόλη, όπου όπως μας έχει δείξει, λατρεύει. Εκεί άλλωστε πέρασε ένα σημαντικό διάστημα της καριέρας του με την φανέλα της Γαλατά που πάντως δεν συμπεριλαμβάνουν οι Τούρκοι στα δημοσιεύματά τους. Συγκεκριμένα τονίζουν πως η Μπασάκσεχιρ είναι η ομάδα που επιδιώκει να τον φέρει μόνιμα και πάλι στην Πόλη από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Υποστηρίζουν πως οι διαπραγματεύσεις σύντομα θα ξεκινήσουν και πως ο Ονιεκούρου θέλει να επιστρέψει στην Τουρκία. Ο Ολυμπιακός ως γνωστόν δαπάνησε 4,5 εκατομμύρια ευρώ το περασμένο καλοκαίρι για να τον αγοράσει από την Μονακό με τον Μαρτίνς να δίνει στον Νιγηριανό πολλές ευκαιρίες που όμως είναι αλήθεια πως δεν μπόρεσε να τις αξιοποιήσει. Τι θα γίνει το καλοκαίρι, θα φανεί σύντομα με τους Τούρκους να «ανάβουν» ξανά τη μεταγραφολογία με αφορμή το ταξίδι του Ονιεκούρου στην Πόλη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ