Νέες «βόμβες» Αμραμπατ: «Πεισματάρης και εγωιστής – Δεν έχω ιδέα τι κάνει»

Νέες «βόμβες» Αμραμπατ: «Πεισματάρης και εγωιστής – Δεν έχω ιδέα τι κάνει»

Νέες δηλώσεις... φωτιά του Νόρντιν Άμραμπατ. Ποιον έκραξε ο άσος της ΑΕΚ.

Ο Νόρντιν Άμραμπατ έβαλε… φωτιές στην ΑΕΚ με τις χθεσινές του δηλώσεις και την ξεκάθαρη επιθυμία του για αποχώρηση από τους «κιτρινόμαυρους».

Ο 34χρονος άσος έκανε άνοιγμα στην Ουτρέχτη, αδειάζοντας την Ένωση, ενώ με νέες του δηλώσεις στο ESPN, τα… χώνει στον ομοσπονδιακό τεχνικό του Μαρόκου!

Ο παίκτης της ΑΕΚ εξαπέλυσε απίστευτη επίθεση προς τον Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, αποκαλώντας τον πεισματάρη και εγωιστή.

Ο Άμραμπατ εμφανίστηκε πολύ επικριτικός για τις επιλογές του Βόσνιου προπονητή, κατηγορώντας τον πως δεν παίρνει το μέγιστο από τους διεθνείς.

«Δεν παίρνει τα μέγιστα από αυτήν την ομάδα λόγω του πείσματος και του τεράστιου εγωισμού του», είπε ο Άμραμπατ. «Πώς μπορείς να επιλέξεις μόνο έναν παίκτη από τους τέσσερις παρόντες στο υψηλότερο επίπεδο που είναι το Champions League; Δεν έχω ιδέα τι προσπαθεί να κάνει, αλλά προσωπικά κάνει ακριβώς το αντίθετο από αυτό που περιμένουν οι οπαδοί της μαροκινής ομάδας», ανέφερε ο άσος της Ένωσης.

«Για μια μικρή διαφωνία, γίνεται να μην επιλέξω τον Μαζραουί για δύο χρόνια; Είναι λογικό οι οπαδοί να φωνάζουν τα ονόματα αυτών των παικτών. Στα προκριματικά CAN έπαιζε με σύστημα 4-4-2, στο CAN έπαιζε με 4-3-3 και τώρα 5-3-2 έχοντας προπονηθεί μόνο δύο φορές με αυτό το σύστημα; Δεν υπάρχει αυτοματισμός, δεν υπάρχει τίποτα», κατέληξε ο παίκτης του Δικεφάλου για τον κόουτς του Μαρόκου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ