ΑΕΚ: Απέφυγε τα χειρότερα ο Τζαβέλλας, παραμένει αμφίβολος για Ολυμπιακό

ΑΕΚ: Απέφυγε τα χειρότερα ο Τζαβέλλας, παραμένει αμφίβολος για Ολυμπιακό

Ο απεικονιστικός έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε ο Γιώργος Τζαβέλλας δεν έδειξε κάτι σοβαρό, ωστόσο έχει ακόμη κάποιες ενοχλήσεις και δεν είναι σίγουρος για Ολυμπιακό.

Καλά είναι τα νέα στην ΑΕΚ με τον Γιώργο Τζαβέλλα. Ο διεθνής αμυντικός επέστρεψε στα Σπάτα, όπως και οι υπόλοιποι Ελληνες διεθνείς, και υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο ο οποίος δεν έδειξε κάτι σοβαρό. Οι ενοχλήσεις ωστόσο δεν τον έχουν εγκαταλείψει ακόμα, θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα τις επόμενες μέρες και δεν είναι σίγουρο πως θα είναι στη διάθεση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Αντρέ Σιμόες που έχει επιβάρυνση στην ποδοκνημική και δεν αποκλείεται να προφυλαχθεί και αυτός. Ο Πέτρος Μάνταλος ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ ο Λάζαρος Ρότα επανεντάχθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας.

Την Τετάρτη (30/3) αναμένονται και οι υπόλοιποι διεθνείς εκτός από Τσούμπερ και τα αδέρφια Γκαρσία που θα ενσωματωθούν από την Πέμπτη αφού δεν θα προλάβουν να επιστρέψουν.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο από τον οποίο δεν προέκυψαν σοβαρά ευρήματα. Ο Έλληνας αμυντικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ ατομικά γυμνάστηκε και ο Αντρέ Σιμόες.

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς έκανε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί σε εβδομαδιαία βάση. Ο Πέτρος Μάνταλος ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ο Λάζαρος Ρότα επανεντάχθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας. Οι υπόλοιποι παίκτες –πλην διεθνών- προπονήθηκαν κανονικά.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 18.00».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ