Τι είπε ο Οφρυδόπουλος στους παίκτες της ΑΕΚ πριν τον Ολυμπιακό

Τι είπε ο Οφρυδόπουλος στους παίκτες της ΑΕΚ πριν τον Ολυμπιακό

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μίλησε σε έντονο ύφος στους παίκτες της ΑΕΚ στη χθεσινή προπόνηση, λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Η ΑΕΚ επιστρέφει στη δράση μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες και μπαίνει στην τελική ευθεία για να κλείσει μια θέση που θα τις εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα σεζόν.

Το πρώτο παιχνίδι μετά την επανέναρξη της Superleague είναι ντέρμπι για την Ένωση, καθώς κοντράρεται στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό και «καίγεται» να πάρει κάτι από το ματς με τους ερυθρόλευκους.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος που είδε τους παίκτες του να επιστρέφουν στις προπονήσεις, προσπάθησε σε κάποια φάση της χθεσινής προπόνησης να ανεβάσει τους τόνους και μίλησε σε έντονο ύφος σε έντονο ύφους στους παίκτες της ομάδας.

«Χρειάζεται να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να δίνουμε το 200%. Όποιος δεν μπορεί να το κάνει, να πάει στα αποδυτήρια», είπε ο Έλληνας προπονητής, ζητώντας από τους παίκτες να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και να ανεβάσουν στροφές στον τρόπο που μπαίνουν στις φάσεις.

Από τη χθεσινή προπόνηση απουσίαζαν ο Τσούμπερ και ο Λιβάι Γκαρσία, οι οποίοι δεν προλάβαιναν λόγω των υποχρεώσεων τους με τις εθνικές τους ομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ