Ολυμπιακός: Όλοι μέσα για την ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Όλοι μέσα για την ΑΕΚ

Ευχάριστα νέα για τον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ, καθώς επέστρεψαν οι περισσότεροι διεθνείς, ενώ μπαίνει και ο Γιώργος Μασούρας. Μπαίνουν την Παρασκευή οι Σισέ και Κούντε

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή (3/4, 20:00) στο Καραϊσκάκη, με στόχο το τρίποντο που θα τον φέρει ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι ερυθρόλευκοι μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες θέλουν να αφήσουν πίσω την ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα και να κλείσουν τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Αρχής γενομένης από το ματς με την Ένωση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει τη σημασία του συγκεκριμένου παιχνιδιού, ενώ ο Πορτογάλος βλέπει τον Ρέντη να γεμίζει και πάλι μετά τις απουσίες λόγω των εθνικών ομάδων. Ήδη στην προπόνηση της Τετάρτης βρίσκονταν στο αθλητικό κέντρο του Ολυμπιακού οι Έλληνες διεθνείς. Μπουχαλάκης, Σουρλής και Τζολάκης ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους και γύρισαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Από σήμερα, οι περισσότεροι διεθνείς θα έχουν επιστρέψει στη βάση τους και θα προπονηθούν σε κανονικούς ρυθμούς. Ο Μαρτίνς θα έχει στη διάθεση του και τους Τόμας Βατσλίκ, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και Μίχαλ Καρμπόβνικ που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους, ενώ εκτός από αυτούς αναμένεται να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς και ο Γιώργος Μασούρας.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός που είχε μείνει εκτός λόγω κορωνοϊού είναι «καθαρός», ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Τετάρτη, ενώ από σήμερα θα μπει κανονικά, ώστε να είναι κι αυτός έτοιμος για το ματς με την ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πως αναμένεται να έρχονται σήμερα και αναμένεται να επιστρέψουν την Παρασκευή και οι Παπέ Αμπού Σισέ και Πιερ Κούντε που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες στην Αφρική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ