Ηχηρή αποχώρηση από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι…

Ηχηρή αποχώρηση από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι…

Σύμφωνα με τους Ρουμάνους, ο ΠΑΟΚ δεν αναμένεται να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Αλεξάντρου Μιτρίτσα.

Εκτός ΠΑΟΚ φαίνεται πως θα συνεχίσει ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα από το ερχόμενο καλοκαίρι. Τουλάχιστον έτσι υποστηρίζουν από την πατρίδα του 27χρονου ακραίου επιθετικού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Prosport, ο ΠΑΟΚ δεν αναμένεται να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Αλεξάντρου Μιτρίτσα, καθώς οι εμφανίσεις του στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν δεν έχουν ικανοποιήσει τους ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά.

Πιο συγκεκριμένα, στον ΠΑΟΚ δεν βλέπουν με καλό… μάτι την ενεργοποίηση της οψιόν με τους Ρουμάνους να αναφέρουν: «Σύμφωνα με πληροφορίες της Prosport ο Μιτρίτσα θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ στο τέλος της σεζόν επειδή οι υπεύθυνοι της ομάδας από την Ελλάδα δεν πρόκειται να προτείνουν νέα συμφωνία στον Ρουμάνο διεθνή.

Ο Μιτρίτσα δόθηκε δανεικός από τη Νέα Υόρκη στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, καθώς η ελληνική ομάδα πλήρωσε 500.000 ευρώ ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει τη θέση του ως βασικός στην ομάδα που προπονεί ο Ράζβαν Λουτσέσκου».

Μάλιστα, εφόσον ο ΠΑΟΚ δεν κινηθεί για τον Μιτρίτσα και δεν κάνει κίνηση της τελευταίας στιγμής, ο Ρουμάνος θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι, καθώς το συμβόλαιο του με τη New York City FC.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ