Τι πραγματικά συμβαίνει με την ΑΕΚ και τον Ρούντι Γκαρσία

Τι πραγματικά συμβαίνει με την ΑΕΚ και τον Ρούντι Γκαρσία

Πώς η ΑΕΚ ήρθε σε επαφή με τον Ρούντι Γκαρσία και ποιες οι πιθανότητες να μιλήσει σε ρεαλιστική βάση μαζί του...

Σαν… πρωταπριλιάτικο έσκασε το όνομα του Ρούντι Γκαρσία στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ το πρωί της Παρασκευής. Ένας προπονητής πραγματικά από το «πάνω ράφι», με παραστάσεις από κορυφαία πρωταθλήματα και σημαντική εμπειρία μιας και μετρά πολλά χρόνια καριέρας πίσω του σε πολύ υψηλό επίπεδο. Η Ένωση βέβαια έσπευσε να χαμηλώσει το θέμα άμεσα ώστε να μην δημιουργούνται εντυπώσεις, αλλά γιατί και η ονοματολογία σε τέτοιες περιπτώσεις δεν βοηθάει ιδιαίτερα.

Πόση βάση έχει όμως η ιστορία με τον Γάλλο προπονητή και ποιες οι πιθανότητες της ΑΕΚ για συμφωνία μαζί του; Αρχικά πρέπει σημειώσουμε πως όντως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν προσεγγίσει τον Γκαρσία και έχει γίνει μία πρώτη κουβέντα σε φιλολογικό επίπεδο. Δείγμα του ότι στην ΑΕΚ έχουν πάρει όντως απόφαση να πάνε για κάτι πολύ δυνατό στον πάγκο τους ενόψει της νέας σεζόν, αλλά και ότι ο έμπειρος τεχνικός δεν είναι apriori αρνητικός έστω για να συζητήσει μία προοπτική όπως αυτή.

Ο Γκαρσία εκπροσωπείται από τρεις ατζέντηδες, τα αδέρφια Μποσό και τον Άλεξ Μπονό (ήταν μάνατζερ του Κλωναρίδη) με τον οποίο και έγινε το… κονέ. Παναγιώτης Κονέ και Στάθης Ταυλαρίδης έχουν επαφές με τον συγκεκριμένο μάνατζερ και μέσω αυτού κατάφεραν να έρθουν σε επαφή με τον  Γκαρσία για μία πρώτη, διερευνητική επαφή περισσότερο. Όπως αναφέραμε και πριν, και μόνο που ένας τέτοιος προπονητής ήταν ανοιχτός σε συζήτηση με την ΑΕΚ, είναι αρκετά θετικό και ενθαρρυντικό για το κλαμπ.

Από εκεί και πέρα όμως, αυτό που κατέστη σαφές είναι πως ο Γάλλος δεν βιάζεται, σε αντίθεση με την ΑΕΚ που… καίγεται, ενώ περιμένει κυρίως τις μεγάλες αγορές, όπως η Αγγλία και η Γαλλία όπου φημολογείται πως ίσως η Λιόν ενδιαφερθεί για την επιστροφή του. Η ΑΕΚ φέρεται διατεθειμένη να κάνει υπέρβαση στο οικονομικό κομμάτι για έναν προπονητή επιπέδου Γκαρσία, ωστόσο αυτό μόνο δεν αρκεί αφού ως γνωστόν το ελληνικό πρωτάθλημα δεν αποτελεί πόλο έλξης.

Συν τοις άλλοις βέβαια υπάρχει και η ίδια η ΑΕΚ που δεν φαντάζει ο ιδανικός προορισμός έτσι όπως τα έχει καταφέρει. Αυτή τη στιγμή η Ένωση δεν ξέρει καν αν θα αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη νέα σεζόν, κάτι που σε συνδυασμό με τις τέσσερις κάκιστες χρονιές που κουβαλάει πλέον στην πλάτη της, λειτουργεί ανασταλτικά στην προσπάθειά της να «ψήσει» και να πείσει ένα προπονητή από το περίφημο πάνω ράφι να την αναλάβει.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ