«Μάχες» για τη σωτηρία

«Μάχες» για τη σωτηρία

Μεγάλο το ενδιαφέρον στις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής των play outs της Super League.

Επιστροφή στη δράση και δεύτερη στροφή στα play outs της Super League, με τις «μάχες» για τη σωτηρία να… κλέβουν την παράσταση.

Λαμία – ΟΦΗ, Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος, Ιωνικός – Βόλος και Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός είναι τα τέσσερα παιχνίδια που έχει το σημερινό μενού της 2ης αγωνιστικής των play outs της Super League.

Πάμε να τα δούμε πιο αναλυτικά…

Λαμία – ΟΦΗ

Do or die για τη Λαμία. Η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τον ΟΦΗ στις 16:00 σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι χρειάζονται μονάχα το «τρίποντο», καθώς οι βαθμολογικές συνθήκες δεν αφήνουν περιθώρια για απώλειες.

Η Λαμία μοιάζει να μην κινδυνεύει από τον τελευταίο Απόλλωνα καθώς βρίσκεται οχτώ βαθμούς μπροστά, ωστόσο για να πλησιάσει τον Ατρόμητο και να κάνει προσπάθεια να γλιτώσει τα μπαράζ παραμονής θα πρέπει να πάρει τη νίκη ώστε να μειώσει τη διαφορά των πέντε βαθμών που έχει με τους Περιστεριώτες.

Για τον ΟΦΗ η αναμέτρηση δεν έχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον…

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος

Στις 17:15 ο πρώτος Ατρόμητος στη βαθμολογία των play outs υποδέχεται τον Ατρόμητο που μοιάζει να έχει σχεδόν… καθαρίσει.

Οι γηπεδούχοι έχουν ως στόχο την κατάκτηση της 7ης θέσης στη γενική βαθμολογία για το γόητρο και για αυτό θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα.

Από την άλλη, ο Ατρόμητος βρίσκεται πέντε βαθμούς πάνω από την προτελευταία Λαμία ωστόσο δεν έχει «καθαρίσει» ακόμα ολοκληρωτικά…

Ιωνικός – Βόλος

Αργότερα, στις 18:15, ο Ιωνικός υποδέχεται στη Νίκαια τον Βόλο. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται αγκαλιά με την παραμονή, μετά και τη νίκη στην πρεμιέρα απέναντι στον ΟΦΗ.

Από την άλλη, ο Βόλος δεν έχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά καλείται να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα της πρεμιέρας με τον Αστέρα Τρίπολης.

Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των play outs κλείνει με την αναμέτρηση στη Ριζούπολη, ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Παναιτωλικό.

Για τους γηπεδούχους η σημερινή αναμέτρηση είναι μια από τις τελευταίες ευκαιρίες για να μπορέσουν να κάνουν την αντεπίθεση και να μείνουν ζωντανή στη «μάχη» της παραμονής.

Από την άλλη ο Παναιτωλικός δεν «καίγεται» και τόσο καθώς βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ