Απόλλων Σμύρνης-Παναιτωλικός 1-0: Φιλί… ζωής από τον Ντάουντα στον Απόλλωνα

Απόλλων Σμύρνης-Παναιτωλικός 1-0: Φιλί… ζωής από τον Ντάουντα στον Απόλλωνα

Με τον Αμπιόλα Ντάουντα να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα, ο Απόλλωνας επικράτησε (1-0) του Παναιτωλικού και παραμένει ζωντανός στη μάχη της παραμονής.

Τρίποντο… ελπίδας για τον Απόλλωνα. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ επικράτησε (1-0) του Παναιτωλικού στη Ριζούπολη και συνεχίζει τη δική της μάχη για την παραμονή (μέσω των μπαράζ) στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Ντάουντα ήταν αυτός που έδωσε… παράταση ζωής στην «Ελαφρά Ταξιαρχία». Ο 34χρονος παίκτης βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και ο Απόλλωνας πανηγύρισε την 3η του νίκη στην εφετινή αγωνιστική περίοδο.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 16 πόντους, μειώνοντας την απόσταση από την προτελευταία Λαμία στους 5 βαθμούς. Στους 32 παρέμεινε ο Παναιτωλικός, που γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα στα play out.

Ο Απόλλωνας μπήκε δυνατά στο ματς, φτάνοντας μια ανάσα από το γκολ στο 26ο λεπτό. Ο Φατιόν μέσα από την περιοχή έπιασε την σκαστή κεφαλιά, με τον Ντουάρτε να σώζει τον Παναιτωλικό λίγο πριν από τη γραμμή.

Στο 34΄, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Ντεντάκης έβγαλε γλυκιά σέντρα, με τον Ντάουντα σε δεύτερο χρόνο και μετά από ριμπάουντ στην αρχική απόκρουση του Ανέστη, να γράφει το 1-0 για τον Απόλλωνα.

Στο 52΄, ο Ανέστης είπε «όχι» στον Ιωαννίδη, ενώ στο 79΄ ο γκολκίπερ των γηπεδούχων κατέβασε… ρολά σε ωραίο σουτ του Βέργου.

Ετσι, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έφτασε στο τρίποντο και διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες παραμονής.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Σρτσαν, Ντεντάκης, Βιτλής, Άλβες, Ντομίνγκες, Κάστρο, Μαρτίνες (64΄Μαρτίνες), Φατιόν, Σλίβκα, Ντάουντα (70΄Τσιλούλης) (86΄Φερνάντες), Ιωαννίδης (86΄Εμπαγκογκού)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον (46΄Μπακαδήμας), Κορνέλιους, Μάρτενσον, Αντούνες, Βαρόνε (63΄Νταγκό), Ντίας, Μεντόσα (76΄Φλόρες), Ντουάρτε (76΄Μόρσεϊ), Καρέλης (63΄Βέργος).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ