Ράσταβατς : «Ημασταν συμπαγείς και κάναμε καλή δουλειά»

Ράσταβατς : «Ημασταν συμπαγείς και κάναμε καλή δουλειά»

Ο προπονητής της Ξάνθης, Μίλαν Ράσταβατς, έμεινε ικανοποιημένος από το βαθμό που πήρε η ομάδα του στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Η Ξάνθη με την ισοπαλία που πήρε στον αγώνα με τον Πανιώνιο πρόσθεσε έναν ακόμα βαθμό στη συγκομιδή της και έκανε σημαντικό βήμα για την έξοδό της στην Ευρώπη.

Ο προπονητής των ακριτών, Μίλαν Ράσταβατς, μετά τη λήξη της αναμέτρησης στη Νέα Σμύρνη, τόνισε ότι η ομάδα του ήταν συμπαγής και έκανε πολύ καλή δουλειά στον ανασταλτικό τομέα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους 43χρονου τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου: «Μετά από 20 μέρες διακοπή δεν περίμενα κάτι να με εκπλήξει. Δεν ήταν καλή η έκπληξη στα πρώτα 20 λεπτά. Μετά οργανωθήκαμε και ξεκινήσαμε να παίζουμε. Δεν είχαμε καλές επιθέσεις. Ήμασταν συμπαγείς πίσω όμως και εκεί κάναμε καλή δουλειά. Τα τελευταία παιχνίδια μας βάζουν μία έξτρα πίεση.

Ήταν πολύ καλό αποτέλεσμα, αφού δεν χάσαμε. Τώρα είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια. Κάποια πράγματα σχεδιάστηκαν πριν το ματς, όμως μέσα στο παιχνίδι αλλάζουν οι καταστάσεις. Θέλαμε να χτυπήσουμε τον αντίπαλο στα αδύνατα του σημεία.

Αυτός ο βαθμός ήταν έτσι όπως το περίμενα. Ο Πανιώνιος είναι μία πολύ καλή ομάδα, η απόδοση του αυτό το διάστημα ίσως δεν είναι τόσο καλή όσο πριν. Ήταν καλό για εμάς που παίξαμε αυτή την περίοδο με τον Πανιώνιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ