Γρηγορίου : «Κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε»

Γρηγορίου : «Κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου τόνισε ότι ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος στο πρώτο κομμάτι του παιχνιδιού με την Ξάνθη, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει απέναντι στον Ζίβκοβιτς.

Στις ευκαιρίες που δημιούργησε ο Πανιώνιος στα πρώτα 25 λεπτά της αναμέτρησης με την Ξάνθη στάθηκε ο τεχνικός των κυανέρυθρων, Μιχάλης Γρηγορίου, μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στη Νέα Σμύρνη. Ο προπονητής των γηπεδούχων τόνισε ότι οι παίκτες του ήταν καλύτεροι στο πρώτο κομμάτι του παιχνιδιού, αλλά δεν κατάφεραν να μετατρέψουν σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στα καρέ του Ζίβκοβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχάλη Γρηγορίου: «Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μετά από αυτό με τον Ατρόμητο και την διακοπή, που θεωρώ ότι τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί. Θα μπορούσαμε να έχουμε προηγηθεί, αυτός ήταν και ο στόχος. Δυστυχώς στο πρώτο 25λεπτο στις ευκαιρίες που είχαμε δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Μετά ο αντίπαλος έκλεισε τους χώρους, κάτι που ήταν λογικό. Εμείς είχαμε περιορισμένες λύσεις, ακόμα και τον Βουκελάτο που είχαμε στο πάγκο και θέλαμε να τον βάλουμε στο ημίχρονο τραυματίστηκε, του γύρισε το πόδι.

Οι λύσεις μας είναι πολύ περιορισμένες. Εγώ θα δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί έδειξαν ότι το ήθελαν. Όλοι έχουμε κάνει έναν άθλο στην ομάδα, από τους προέδρους, μέχρι τους φροντιστές. Θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος και θα δούμε τι θα έχουμε καταφέρει. Η Ξάνθη μετά τα πρώτα 25 λεπτά έκλεισε περισσότερο τους χώρους. Όσο περνούσε η ώρα η Ξάνθη διαχειρίστηκε το παιχνίδι, είναι μία έμπειρη ομάδα. Δεν δημιούργησε καμία ευκαιρία, εμείς ότι μπορούσαμε κάναμε με τις αλλαγές και τους σχηματισμούς μας. Ο αντίπαλος δεν ήθελε να κοιτάξει την επίθεση, μόνο την άμυνα, της έφτανε η ισοπαλία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ