ΑΕΚ: «Μια μεγάλη μέρα στη μνήμη σου, Στέλιο Σεραφείδη» (pics)

ΑΕΚ: «Μια μεγάλη μέρα στη μνήμη σου, Στέλιο Σεραφείδη» (pics)

Ιστορική μέρα για την ΑΕΚ, με το «Σεραφείδειο» να ανοίγει τις πύλες του.

Αναμονή… τέλος για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στα Σπάτα! Το «Σεραφείδειο» ανοίγει τις πύλες του και ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους οπαδούς της ομάδας στον σημερινό (15:00) αγώνα της ΑΕΚ Β’ με τον Ηρόδοτο για την 29η αγωνιστική της Super League 2.

Η μέρα είναι ξεχωριστή και ιστορική για τον δικέφαλο, με τους παίκτες της δεύτερης ομάδας να κάνουν… ποδαρικό στο «Σεραφείδειο».

Το νέο γήπεδο στα Σπάτα είναι χωρητικότητας 3.000 θέσεων, ενώ από την επόμενη σεζόν θα λογίζεται και ως δεύτερη έδρα της πρώτης ομάδας.

Μάλιστα, η ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω των social media, δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από το «Σεραφείδειο», ενώ σημείωσε αρχικά: «Καλή σας ημέρα! Μια ιστορική μέρα», για να συνεχίσει γράφοντας «Μία μεγάλη μέρα στη μνήμη σου, Στέλιο Σεραφείδη». Θυμίζουμε, πως η φωτογραφία του θρύλου της Ένωσης κοσμεί το εσωτερικού του νέου γηπέδου.

Παράλληλα, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έκανε έκκληση σε όσους παραβρεθούν στο ματς  με τον Ηρόδοτο να συμμορφωθούν άμεσα με τις υποδείξεις των υπευθύνων ασφαλείας.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ παρακαλεί όλους όσοι έρθουν στα Σπάτα με τα δικά τους αυτοκίνητα για τον αγώνα της ΑΕΚ Β με τον Ηρόδοτο τόσο κατά την προσέλευσή τους στο Σεραφείδειο όσο και κατά την αποχώρησή τους να συμμορφώνονται άμεσα με τις υποδείξεις των υπευθύνων ασφαλείας», σημείωσε χαρακτηριστικά η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η πρώτη… ιστορική αποστολή του Νίκου Παναγιωτάρα αποτελείται από τους: Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρη, Σταμούλης, Ραντόνια, Αρβανίτη, Λάτσι, Παρρά, Κορνέζο, Μπούση, Γιαννούτσο, Μπάμπη, Κορομηλά, Γερολέμου, Τσιόκρη, Γεωργέα, Γιούση, Ευθ. Χριστόπουλο, Κοσίδη, Τζ. Γκαρσία, Ιατρούδης, Γκολφίνο.

ΑΕΚ: «Μία μεγάλη μέρα στη μνήμη σου, Στέλιο Σεραφείδη» (ΦΩΤΟ & VIDEO)

ΑΕΚ: «Μία μεγάλη μέρα στη μνήμη σου, Στέλιο Σεραφείδη» (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ