Σενάρια για Φλαμένγκο και Μπότο (pic)

Σενάρια για Φλαμένγκο και Μπότο (pic)

Η διοίκηση της Φλαμένγκο αναζητάει ένα υψηλόβαθμο στέλεχος, που θα χτίσει την ομάδα της επόμενης σεζόν, με τον Μπότο να είναι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζονται.

Στη λίστα της Φλαμένγκο φέρεται να βρίσκεται ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε… τιτίβισμά του Βραζιλιάνος δημοσιογράφος. Συγκεκριμένα, όπως τονίζει ο Μπρούνο Αντράντε στην ανάρτηση που έκανε την Πέμπτη (7/4), η διοίκηση της Φλαμένγκο ψάχνει για ένα υψηλόβαθμο στέλεχος, που θα αναλάβει τη δημιουργία μια δυνατής ομάδας, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Σε αυτό το πλαίσιο οι άνθρωποι του βραζιλιάνικου συλλόγου εξετάζουν μια σειρά από περιπτώσεις ανθρώπων του ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων είναι ο Ζοσέ Μπότο. Ο πρώην αθλητικός διευθυντής των Μπενφίκα και Σαχτάρ, είναι γνώστης της βραζιλιάνικης αγοράς, γεγονός που τον έχει φέρει σε περίοπτη θέση στη σχετική λίστα της Φλαμένγκο.

Οι παράγοντες του συλλόγου της Λατινικής Αμερικής, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην Λατινική Αμερική, έχουν ξεχωρίσει τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, ο οποίος, ωστόσο, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Δικέφαλο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ