Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς εν όψει ΠΑΣ

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς εν όψει ΠΑΣ

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννενα θέλοντας να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα στα πλέι οφ.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την σπουδαία νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ με 2-1 στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Sueperleague και πλέον έχει στρέψει την προσοχή στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Το τριφύλλι έχει μπει σε τροχιά Ευρώπης και το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα είναι κομβικής σημασίας για την συνέχεια των πλέι οφ, καθώς πέρα από την βαθμολογική σημασία που έχει, μια νίκη θα δώσει και μια έξτρα ώθηση στην ομάδα εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ήδη ξεκινήσει να καταστρώνει τα πλάνα του εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα στα Γιάννενα και ο Σέρβος τεχνικός γνωρίζει πως η ομάδα της Ηπείρου είναι μια δυνατή ομάδα και θα πρέπει να προσέξει πολύ τα μετόπισθεν και ο Παναθηναϊκός θα παίξει αρκετά κλειστά, χτυπώντας στις κόντρα αντεπιθέσεις με τα πολύ γρήγορα και ποιοτικά εξτρέμ που διαθέτει.

Η μοναδική αλλαγή από την ενδεκάδα σε σχέση με τον ΠΑΟΚ θα είναι ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος έχει υποστεί θλάση και την θέση του θα πάρει είτε ο Κουρμπέλης, είτε ο Αλεξανδρόπουλος. Ένα μικρό προβάδισμα έχει ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, καθώς είναι καλύτερος στην κυκλοφορία της μπάλας και στη δημιουργία. Από εκεί και πέρα δεν θα γίνουν περεταίρω αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ