Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός έχασε (3-0) από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, μη μπορώντας να ανταπεξέλθει στην αναμέτρηση, αφού για μια σχεδόν ώρα αγωνίζονταν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ινσούα.

Ο Παναθηναϊκός αν και άρχισε καλύτερα στο ντέρμπι, δεν είχε απάντηση στους δαιμόνιους Χουλτ και Αραούχο, αφού ο Ινσούα πρόλαβε να πάρει δύο κίτρινες κάρτες μέχρι το 34′. Ας δούμε τι έκαναν οι παίκτες του τριφυλλιού στο αθηναϊκό ντέρμπι, όπου ηττήθηκαν με σκορ 3-0.

ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ: Είδε την άμυνά του να τον αφήνει εκτεθειμένο, ιδιαίτερα στο δεύτερο και στο τρίτο γκολ. Δεν φέρει ευθύνη σε κανένα, αφού όλα ήταν… εκτελέσεις.

ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ: Δεν κατάφερε να περιορίσει τα ατού της ΑΕΚ. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που πήγε στο αριστερό άκρο, μετά την αποβολή του Ινσούα, ήταν κακός, χωρίς να βοηθήσει καθόλου στον επιθετικό τομέα.

ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ: Προσπάθησε περισσότερο από κάθε άλλον, όμως δεν είχε στηρίγματα. Ίσως στο σημερινό παιχνίδι ο Παναθηναϊκός να τον είχε μεγαλύτερη ανάγκη στη μεσαία γραμμή, παρά σε θέση κεντρικού αμυντικού, όπου και έπαιξε στη μεγαλύτερη διάρκεια.

ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά καλός, έχοντας πολλά και σημαντικά κοψίματα και βγάζοντας την μπάλα από την άμυνα αποτελεσματικά. Στο δεύτερο κατέρρευσε και αυτός, όπως και όλη η ομάδα του Παναθηναϊκού.

ΙΝΣΟΥΑ: Αρνητικός πρωταγωνιστής του ματς. Στο πρώτο γκολ της ΑΕΚ πηγαίνει πολύ χαλαρά πάνω στον Αραούχο, με αποτέλεσμα ο επιθετικός της ΑΕΚ να κατεβάσει εύκολα την μπάλα και να εκτελέσει. Λίγο αργότερα, πήγε άτσαλα και απρόσεκτα στον Αραούχο με αποτέλεσμα να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο πρώτο ημίωρο.

ΚΑΤΣΕ: Μπήκε καλά, κερδίζοντας πολλές μονομαχίες στο κέντρο και βγάζοντας τρεξίματα και τσαμπουκά. Όσο περνούσε η ώρα η απόδοσή του ολοένα και έπεφτε, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα του.

ΤΖΑΝΔΑΡΗΣ: Κακή εμφάνιση από τον αμυντικό χαφ του Παναθηναϊκού, που δεν θύμισε σε καμία στιγμή τον παίκτη που βλέπαμε πριν τη διακοπή. Δεν πήρε πρωτοβουλίες, δεν κατάφερε να βοηθήσει ανασταλτικά και χάθηκε στη γενικότερη μετριότητα του Παναθηναϊκού.

ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ: Ξεκίνησε πολύ καλά ως χαφ, έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του Παναθηναϊκού, αλλά όταν γύρισε μπακ μετά την αποβολή, ήταν από τους χειρότερους της ομάδας του. Στο δεύτερο γκολ της ΑΕΚ έχασε τον Χουλτ, που του βγήκε στην πλάτη και έκανε λάθος τάκλιν, με αποτέλεσμα να φάει και προσποίηση και να δώσει όλη την ελευθερία στον Σουηδό να σεντράρει.

ΛΟΥΝΤ: Σκιά του καλού του εαυτού. Ο Παναθηναϊκός στηρίζεται πάνω του σε τέτοια ματς, αλλά δεν θύμισε σε τίποτα τον καλό Λουντ. Χωρίς πρωτοβουλίες, χωρίς εμπνεύσεις, έχανε εύκολα την μπάλα και δεν απείλησε.

ΜΟΥΝΙΕ: Πολύ μακριά απ’ τον καλό του εαυτό. Δεν κατάφερε να απειλήσει, δεν πήγε στο ένας εναντίον ενός και μια φορά που το επιχείρησε στο δεύτερο μέρος άνοιξε πολύ την μπάλα, χάνοντας την ευκαιρία να βγει απέναντι στον Μπάρκα. Κακή εμφάνιση από έναν κομβικό παίκτη για τη μεσοεπιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού.

ΔΩΝΗΣ: Χάθηκε ανάμεσα σε Τσιγκρίνσι και Βράνιες. Απελπιστικά μόνος του τις περισσότερες φορές που έπαιρνε την μπάλα, δεν είχε στηρίγματα και δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του.

ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ: Δεν φάνηκε καθόλου από τη στιγμή που μπήκε, λογικό έως ένα σημείο αφού το ματς είχε κριθεί. Ελάχιστες επαφές με την μπάλα, καμία έμπνευση και καμία επιθετική ενέργεια.

ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ: Προσπάθησε φιλότιμα να δει την αντίπαλη εστία, ήταν ο μοναδικός που από τη στιγμή που μπήκε θέλησε να δημιουργήσει φάσεις, αλλά είχε άσχημα τελειώματα και ήταν φλύαρος πολλές στιγμές.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Μπήκε κι αυτός σε σημείο που είχε κριθεί το ματς. Δεν έκανε κάποιο λάθος, κράτησε τη θέση του και είχε 2-3 κοψίματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ