Στη «μάχη» της παραμονής τα βλέμματα

Στη «μάχη» της παραμονής τα βλέμματα

Μάχες για την αποφυγή του υποβιβασμού έχει το... μενού της 3ης αγωνιστικής των play outs της Super League.

Συνέχεια στα play outs της Super League, με το σημερινό… μενού της 3ης αγωνιστικής να έχει τέσσερις πολύ σημαντικές αναμετρήσεις για τη «μάχη» της παραμονής.

Βόλος – Λαμία 16:00

Πρώτο παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό στις 16:00, με τον Βόλο να υποδέχεται τη Λαμία. Οι γηπεδούχοι μπορεί να μην κινδυνεύουν, ωστόσο μετά από δύο στροφές εξακολουθούν να ψάχουν την πρώτη τους νίκη σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα.

Από την άλλη, η Λαμία χρειάζεται ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να «ξεφύγει» από τον τελευταίο Απόλλωνα Σμύρνης και να γλιτώσει τουλάχιστον τον απευθείας υποβιβασμό.

ΟΦΗ – Απόλλων Σμύρνης 18:15

Στις 18:15, ο ΟΦΗ υποδέχεται στο Ηράκλειο τον Απόλλωνα, σε ένα παιχνίδι με διαφορετικά συμφέροντα. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στα play outs στη Λαμία και θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, πήραν μια τεράστια… ανάσα απέναντι στον Παναιτωλικό και θα ψάξουν ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να κρατήσουν ζωντανές τις ελπίδες για παραμονή.

Αστέρας Τρίπολης – Ιωνικός 19:30

Αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 19:30, ο Αστέρας υποδέχεται στην Τρίπολη τον Ιωνικό. Ο Αστέρας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 2η θέση των play outs με 39 βαθμούς, πίσω από τον ΟΦΗ και θα ψάξει τη νίκη για να μειώσει ή και να φτάσει την ομάδα του Νιόπλια.

Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη δεν κινδυνεύουν και έτσι θα προσπαθήσουν να φύγουν από την Τρίπολη με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Παναιτωλικός – Ατρόμητος 20:30

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, ο Παναιτωλικός υποδέχεται στο Αγρίνιο τον Ατρόμητο σε ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει και πολλά για τη μάχη της παραμονής. Οι γηπεδούχοι μετράνε δύο ήττες στις πρώτες δύο αγωνιστικές και χρειάζονται ένα καλό αποτέλεσμα ώστε να βάλουν τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί.

Ο Ατρόμητος από την άλλη πήρε έναν σημαντικό βαθμό στην Τρίπολη και θα προσπαθήσει να κάνει το ίδιο και στο Αγρίνιο ώστε να διατηρήσει μια καλή διαφορά από τη Λαμία.

Η βαθμολογία

7.ΟΦΗ 40

8.Αστέρας Τρίπολης 39

9.Παναιτωλικός 32

10.Βόλος 31

11.Ιωνικός 30

12.Ατρόμητος 27

13.Λαμία 21

14.Απόλλων Σμύρνης 16

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ