Με Φορτούνη στην 11άδα ο Ολυμπιακός

Με Φορτούνη στην 11άδα ο Ολυμπιακός

Ο Φορτούνης ξεκινά στο φιλικό με τη Σαχτάρ.

Την περασμένη Κυριακή ο Κώστας Φορτούνης έπαιξε 16΄ κόντρα στην ΑΕΚ. Ήταν η πρώτη του συμμετοχή στη σεζόν. Απόψε στο φιλικό με τη Σαχτάρ; Ο Πέδρο Μαρτίνς τον επιλέγει στην 11άδα.

Και φυσικά θέλει να του δώσει το δικαίωμα να καλύψει ακόμη περισσότερο το χαμένο έδαφος. Όλα αυτά σε μια συγκυρία πού η «επιστροφή» του κορυφαίου Έλληνα μεσο-επιθετικού μπορεί να λειτουργήσει σαν μεταγραφή… εσωτερικού για τους πρωταθλητές. Για τα 9+1 ματς ως το νταμπλ.

Οι ερυθρόλευκοι λοιπόν γνωστοποίησαν την ενδεκάδα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για τη φιλική αναμέτρηση με τους Ουκρανούς. Ο Κώστας Φορτούνης αγωνίζεται βασικός, ενώ ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε φανέλα βασικού και στους Κρίστινσον, Αβραάμ, Βρουσάι και Κουντέ, που έχουν περιορισμένο χρόνο συμμετοχής με την πρώτη ομάδα. Ποιες είναι οι επιλογές του τεχνικού τιμ; Κρίστινσον, Μανωλάς, Αβραάμ, Βρουσάι, Ρέαμπτσιουκ, Κούντε, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Βαλμπουενά, Φορτούνης και Τικίνιο.

Μια κλασική εκδοχή 4-2-3-1 με τους Μασούρα και Ρέαμπτσιουκ να έρχονται απευθείας από το στενό κύκλο των «βασικών». Τους Μανωλά, Μπουχαλάκη Τικίνιο να ακολουθούν από τον μικρό κύκλο του rotation. Και τους άλλους να αφορούν επιλογές του μεγάλου κύκλου.

Το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Σαχτάρ ξεκινά στις 20.00 και μεταδίδεται τηλεοπτικά από το one channel.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ