Τσιγκρίνσκι για το φιλικό Ολυμπιακός-Σαχτάρ: «Να στέλνουμε αυτό το αντιπολεμικό μήνυμα κάθε μέρα» (vid)

Τσιγκρίνσκι για το φιλικό Ολυμπιακός-Σαχτάρ: «Να στέλνουμε αυτό το αντιπολεμικό μήνυμα κάθε μέρα» (vid)

Το δικό του μήνυμα με αφορμή το φιλικό του Ολυμπιακού με την Σαχτάρ, έστειλε ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός του Ιωνικού, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί αυτή την ώρα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, σε έναν φιλικό αγώνα για την ειρήνη. Έτσι με αφορμή αυτή την όμορφη πρωτοβουλία των ερυθρόλευκων, ο Ουκαρνός αμυντικός του Ιωνικού, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι θέλησε να στείλει το δικό του αντιπολεμικό μήνυμα.

«Η πρωτοβουλία της Σαχτάρ -που υποστηρίζεται από τον Ολυμπιακό- για να γίνει αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντική. Μ’ αυτόν τον τρόπο, ο κόσμος όχι μόνο αγοράζει εισιτήριο για να σταλεί βοήθεια στον ουκρανικό λαό, αλλά δείχνουν σ’ όλον τον κόσμο την αλληλεγγύη στον ουκρανικό λαό. Την αλληλεγγύη για τον ανθρωπισμό, την ανθρωπότητα, την αλληλεγγύη για το πιο σημαντικό απ’ όλα που είναι οι ανθρώπινες ζωές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό, με τον οποίο έχουμε πολύ δυνατές σχέσεις και σύνδεση. Πρέπει να στέλνουμε αυτό το αντιπολεμικό μήνυμα κάθε μέρα», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην στόπερ της Σαχτάρ και νυν του Ιωνικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ