Άρης: Ενδεκάδα με εκπλήξεις στο ΟΑΚΑ

Με 4-2-3-1 ο Άρης, με τον Πάλμα σε ρόλο επιτελικού χαφ, ενώ επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Μανσίνι και διατηρείται στο δεξί άκρο της άμυνας ο Εμπακατά.

Ο Χερμάν Μπούργος παρατάσσει την ομάδα του με εκπλήξεις στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Πάλμα ξεκινάει στο βασικό σχήμα σε ρόλο επιτελικού μέσου, ενώ ο Αργεντινός τεχνικός αφήνει στον πάγκο τον Σούνγκρεν, διατηρώντας στο δεξί άκρο της άμυνας τον Εμπακατά. Αναμενόμενη η επιστροφή στο βασικό σχήμα του Μανσίνι.

Ο προπονητής του Άρη επιστρέφει στο 4-2-3-1, με τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Εμπακατά στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Γκάνεα στο αριστερό, ενώ Φαμπιάνο και Μπεναλουάν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Οι Σασα και Ματίγια θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Ιτούρμπε στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Μανσίνι στην αριστερή και ο Πάλμα πίσω από τον Καμαρά, που ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Σιαμπάνης, Γκαρσία, Μπερτόλιο, Χαϊροβιτς, Γκάμα,Εντιαγέ, Σούνγκρεν, Ντουκουρέ και Δεληζήσης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από