Άρης: «Πληγωμένος» αλλά αποφασισμένος κόντρα στην ΑΕΚ

Άρης: «Πληγωμένος» αλλά αποφασισμένος κόντρα στην ΑΕΚ

Με τη σημαντική απουσία του Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας, η ομάδα του Μπούργος θέλει τη νίκη στο ΟΑΚΑ (19.30), προκειμένου να ανέβει στην τρίτη θέση.

Τα άσχημα αποτελέσματα του Άρη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ, έχουν δώσει χαρακτήρα «τελικού» στο σημερινό (19.30) εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Η ομάδα του Χερμάν Μπούργος θέλει τη νίκη, προκειμένου να περάσει την αντίπαλο της στην βαθμολογία και να ανέβει στην τρίτη θέση. Οι απουσίες δεν λείπουν για τον προπονητή του Άρη, με πιο σημαντική αυτή του Μπράμπετς από το κέντρο της άμυνας.

Ο Μπεναλουάν φαίνεται ότι έχει προβάδισμα για να τον αντικαταστήσει, χωρίς, να μπορεί να αποκλειστεί η λύση του Δεληζήση, που επέστρεψε στην αποστολή.

Ο Αργεντινός τεχνικός έκανε αρκετές δοκιμές στις τελευταίες προπονήσεις, αφήνοντας ερωτηματικά, σε ότι αφορά κάποιες θέσεις στην ενδεκάδα, για τη σημερινή κρίσιμη αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ.

Με το σύστημα να αλλάζει και να επιστρέφει στο «γνωστό» 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα.

Οι Σούντγκρεν και Εμπακατά είναι υποψήφιοι για μια θέση στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Γκάνεα θα καλύψει το αριστερό, ενώ ο Φαμπιάνο με παρτενέρ -πιθανότατα- τον Μπεναλουάν, θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Οι Σάσα και Ματίγια έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα για τα αμυντικά χαφ, αν και δοκιμάστηκε και ο Ντουκουρέ. Δίλημμα για τον Μπούργος και σε ότι αφορά την τριάδα πίσω από τον Καμαρά, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Μανσίνι στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής, ενώ οι Ιτούρμπε, Γκαρσία και Εντιαγέ διεκδικούν τις άλλες δυο θέσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ