«Ντου» σε Μελισσανίδη: «Αν αγαπούσες την ΑΕΚ, θα πούλαγες και θα έφευγες» (pics)

«Ντου» σε Μελισσανίδη: «Αν αγαπούσες την ΑΕΚ, θα πούλαγες και θα έφευγες» (pics)

Χαμός στα social media της ΑΕΚ για ακόμη μια φορά, μετά και τη νέα ήττα των «κιτρινόμαυρων» από τον Άρη.

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου… Μια συνηθισμένη μέρα για τον πλανήτη ΑΕΚ. Η πιο σωστά, μια συνηθισμένη βραδιά. Σαν deja vu, ήταν η ήττα από τον Άρη για την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλο.

Για άλλη μια φορά, η ΑΕΚ γνώρισε μια ήττα που φέρνει ολόκληρο τον οργανισμό με την πλάτη στον τοίχο. Μία «σφαλιάρα» που έφερε και την έντονη αντίδραση των φιλάθλων της Ένωσης, οι οποίοι βρήκαν… παρηγοριά στα social media για να εκφραστούν και να δείξουν τη δυσαρέσκεια τους, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να γίνεται για ακόμη μια φορά ο νούμερο ένα στόχος.

Έτσι και αλλιώς πάντως, οι «κιτρινόμαυροι» φίλαθλοι έδειξαν τα παράπονα τους μετά το τελικό σφύριγμα στο ΟΑΚΑ, γιουχάροντας τους πάντες.

Με το σφύριγμα της λήξης οι οπαδοί της ΑΕΚ αποδοκίμασαν άγρια την ομάδα τους που παραμένει χωρίς νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές στο μίνι πρωτάθλημα και πλέον είναι με την πλάτη στον τοίχο για την τρίτη θέση.

«Παίκτες μπου@@@@@ βγάλτε τη φανέλα» και «ΑΕΚ ΑΕΚ αυτό δεν είναι ΑΕΚ, όποιος δεν μπορεί να πάει να γα@@@@@» ήταν τα δύο συνθήματα που κυριάρχησαν μετά το τέλος του αγώνα.

Τα social media ήταν απλώς μια συνέχεια για τα όσα ειπώθηκαν στο ΟΑΚΑ.

«Τιγρακο, ελπίζω την στεναχώρια μας κάποια στιγμή να την νιώσεις όλη πάνω σου!!!!! Μας έχεις πεθάνει όλους!!!!!!» και «Έστειλε την ομάδα στην γ Εθνική για να την πάρει τζάμπα και έφτιαξε αυτά τα καραγκιοζιλίκια που βλέπουνε τώρα. Αυτός είναι ο μεγάλος πρόεδρος», είναι μερικά από τα σχόλια που έχουν ως αποδέκτη τον Δημήτρη Μελισσανίδη ο οποίος για ακόμη μια φορά «κυκλώνεται» από τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Ωστόσο οι φίλαθλοι της Ένωσης δεν σταματάνε εκεί. «Σήκω και φύγε», «Μας κατάντησες ομαδούλα» και «Παρατημένη ομάδα», είναι ακόμα μερικά από τα πάρα πολλά σχόλια κατά του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ.

Δείτε μερικά από τα πολλά σχόλια:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ