Φαμπιάνο: «Αυτή η νίκη μας δίνει έξτρα κίνητρο»

Φαμπιάνο: «Αυτή η νίκη μας δίνει έξτρα κίνητρο»

Ο Φαμπιάνο Λέισμαν μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Άρη στο ΟΑΚΑ.

Ο Άρης έφυγε με το τρίποντο από το ΟΑΚΑ, επικρατώντας της ΑΕΚ με 2-1. Οι «κίτρινοι» φορτσάρουν για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, με τον Φαμπιάνο Λέισμαν να υπογραμμίζει πως η αποψινή νίκη τους δίνει έξτρα κίνητρο.

Παράλληλα, ο αμυντικός του Άρη στάθηκε στην πορεία της ομάδας, αλλά και στο επικείμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote tv:

«Γενικώς η ομάδα λειτούργησε αρκετά καλά. Παραμείναμε ενωμένοι στις δύσκολες στιγμές και πιστεύω ότι αυτός ήταν ο λόγος της νίκης. Όλοι έκαναν καλά τη δουλειά τους, είτε αυτοί που άρχισαν στο παιχνίδι είτε αυτοί που μπήκαν στη διάρκειά του».

Για το αν αυτή η νίκη δείχνει ότι ο Άρης αξίζει την 3η θέση, ο Φαμπιάνο απάντησε: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, δεν μπορώ να διαχωρίσω κάποιο από αυτά που παίξαμε και σε τελική ανάλυση δεν έχει σημασία με ποιον παίζεις, αλλά να κερδίζεις. Δεν θεωρώ ότι αδικήσαμε τον εαυτό μας στα παιχνίδια που προηγήθηκαν. Στα Playoffs, θα πρέπει όταν δεν θα μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι τουλάχιστον να μην το χάσεις γιατί οι ήττες δίνουν πλεονέκτημα στον αντίπαλο».

Για τη συνέχεια εκτίμησε ότι: «Είναι ένα έξτρα κίνητρο ότι κερδίσαμε. Τώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας. Πρώτα απ’ όλα θα χρειαστεί να παίξουμε το ίδιο καλά και συγκεντρωμένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ