Πάλμα: «Μεγάλη ομάδα ο Άρης, μοναδική στιγμή το γκολ με την ΑΕΚ»

Πάλμα: «Μεγάλη ομάδα ο Άρης, μοναδική στιγμή το γκολ με την ΑΕΚ»

Ο Λουίς Πάλμα μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Άρη επί της ΑΕΚ και το γκολ που πέτυχε ο ίδιος στο ματς στο ΟΑΚΑ.

Ο Λουίς Πάλμα ήταν ο σκόρερ του πρώτου γκολ του Άρη στο ΟΑΚΑ στη νίκη με 2-1 κόντρα στην ΑΕΚ που τον έφερε στην τρίτη θέση και με ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο στα χέρια του.

Ο 22χρονος εξτρέμ από την Ονδούρα σε δηλώσεις που παραχώρησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του τόνισε πως είναι χαρούμενος για το πρώτο του γκολ, ενώ υπογράμμισε ότι ο Άρης είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάλμα σε ιστοσελίδα της πατρίδας του:

«Είμαι ευγνώμων στον Θεό, που πέτυχα το πρώτο μου γκολ στην Ευρώπη. Η παρουσία μου εδώ σημαίνει πολλά για μένα και την οικογένειά μου. Ελπίζω να έρθουν πολλά περισσότερα. Είναι μία μοναδική στιγμή», ανέφερε αρχικά ο 22χρονος εξτρέμ από την Ονδούρα.

«Σιγά-σιγά θα προσαρμοστώ καλύτερα. Σκέφτομαι από τώρα το μέλλον κι ελπίζω να είναι ακόμη καλύτερη. Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα για να πετύχω τους στόχους μου. Οι στόχοι μου είναι εκεί έξω, ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα κι ελπίζω να συνεχίσω να μεγαλώνω μαζί του», πρόσθεσε.

Τελειώνοντας, ο Λουίς Πάλμα τόνισε: «Μου αρέσει η πόλη, η προσαρμογή μου πηγαίνει καλά και μου αρέσει εδώ. Το πιο δύσκολο για μένα είναι το φαγητό. Κάποιες φορές αγοράζω, κάποιες άλλες μαγειρεύω μόνος μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ