«Αγνωστο το μέλλον του Κριχόβιακ…»

«Αγνωστο το μέλλον του Κριχόβιακ…»

Τι λένε στην Πολωνία για τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ και το μέλλον του.

Με την επόμενη… μέρα του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ ασχολούνται στην Πολωνία.

Ο 32χρονος παίκτης ήρθε ως δανεικός στην ΑΕΚ και προσπαθεί στα τελευταία ματς να συμμαζέψει τα… ασυμμάζευτα στο χώρο του «κιτρινόμαυρου» κέντρου.

Μετά και τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και με τη γενικότερη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, οι Πολωνοί δεν ποντάρουν σε επιστροφή του Κριχόβιακ στην Κράσνονταρ.

Το μέλλον του 32χρονου παίκτη φαίνεται πως βρίσκεται μακριά από τη Ρωσία, με τους συμπατριώτες του να αναλύουν τα δεδομένα.

«Δεν έχει γίνει γνωστό τι θα γίνει το καλοκαίρι με τον Κριχόβιακ, ο οποίος είναι δανεικός στην ΑΕΚ μέχρι τις 30 Ιουνίου. Υποτίθεται ότι έχει σημαντικό συμβόλαιο με την Κράσνονταρ, αλλά δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στο ρωσικό πρωτάθλημα σε αυτή την κατάσταση», γράφουν στην Πολωνία και προσθέτουν «Οι επιθέσεις της Ρωσίας στην Ουκρανία συνεχίζονται και ο Πολωνός αντιτάχθηκε δυνατά στη ρωσική επίθεση και δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα παίξει στα τοπικά γήπεδα».

Θυμίζουμε, πως o πολύπειρος χαφ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του Στόροζουκ ως και το 2024, ενώ η Ένωση θα καταβάλλει προσπάθειες για παραμονή του στο ελληνικό πρωτάθλημα και μετά το καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ